FOTBAL  »  LIGA 2  »  NUMIRE

Un UEFAntastic și-a găsit imediat echipă, după ce demisionase în urmă cu câteva zile: "Mă voi ocupa de toate transferurile"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 12:16

Mai puţin de o săptămână a fost liber de contract fostul stelist Sorin Paraschiv, în vârstă de 36 de ani. După ce miercurea trecută îşi rezilia contractul cu Voinţa Turnu Măgurele, unde a fost preşedinte, astăzi a semnat în L2 cu Academia Clinceni.

"Sunt manager general începând de astăzi la Academica Clinceni. Mă voi ocupa de relaţia dintre jucători şi conducere. De asemenea, mă voi ocupa de toate transferurile care vor fi făcute la club. Sunt foarte mulţi jucători tineri acum la club. Obiectivul este să ne clasăm cât mai sus în clasament. Asta mi-am dorit tot timpul, să lucrez cu jucători tineri. Cred că este cea mai tânără echipă din Liga a 2-a.

Avem un exemplu foarte bun, cel al lui Gică Hagi, care a reuşit să facă performanţe cu foarte mulţi jucători tineri. Aşa aşteptări am şi eu de la aceşti băieţi", a spus Paraschiv pentru GSP.ro.

Ca jucător, Paraschiv a câştigat trei titluri de campion cu Steaua (2001, 2005, 2006), o Supercupă a României (2006). Pe lângă Steaua, ca jucător a mai evoluat pentru Rimini, Unirea Urziceni, Volyn Luţk, Farul Constanţa şi Concordia Chiajna.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează