FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Vechea Poli Timişoara a fost oficial exclusă din toate competiţiile » Echipa Banatului este ACS Poli Timişoara

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 14:27

Echipele de seniori ale clubului Politehnica Timişoara au fost excluse din toate competiţiile organziate de Federaţia Română de Fotbal (FRF), a decis Comisia de Disciplină a forului de la Casa Fotbalului.

"În baza art. 24 lit. C.1 din RSTJF se sancţionează clubul SC Politehnica Timişoara SA cu măsura excluderii echipelor de seniori din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal. În baza aceluiaşi articol se sancţioneaza tot cu măsura excluderii din toate competiţiile organizate de FRF echipele de juniori ale CSŞ 2 Baia Mare", se arată într-un comunicat postat, joi, pe site-ul FRF.

Echipele de seniori ale clubului Politehnica Timişoara au fost excluse din toate competiţiile organziate de Federaţia Română de Fotbal ( FRF), a decis Comisia de Disciplină a forului de la Casa Fotbalului.

"În baza art. 24 lit. C.1 din RSTJF se sancţionează clubul SC Politehnica Timişoara SA cu măsura excluderii echipelor de seniori din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal. În baza aceluiaşi articol se sancţioneaza tot cu măsura excluderii din toate competiţiile organizate de FRF echipele de juniori ale CSŞ 2 Baia Mare", se arată într-un comunicat postat, joi, pe site-ul FRF.

În acest moment, echipa oraşului din Banat este ACS Poli Timişoara, rezultată din parteneriatul încheiat între Consiliul Local Timişoara şi Asociaţia Atletic Club Sportiv Recaş, grupare promovată în Liga a II-a. la rîndul lor, fanii din Banat au înfiinţat propria echipă, SS Poli Timişoara, înscrisă în liga a cincea, campionatul judeţean.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
sandu2010
sandu2010  •  31 August 2012, 18:27

Hai ca si suporterii Politehnicii timisoara sunt nebuni, sa infiintezi o echipa in liga a 5-a, inseamna ca 15 ani nu mai vedem nici un meci important la Timisoara, mai bine asa AS recas transformandu-se in poli timisoara, si poate din prost noroc in 2-3 ani o sa fim in liga 1, dar degeaba cu jucatori nonvaloare tot nu facem nimic, pacat ca d-l Iancu a fost declarata persoana nongrata de FRF si POLI cred ca a murit cu totul, pana nu vine un investitor adevarat. Nu imi vine sa cred ca mai ieri ne bateam pt locul 1 in LIga 1 si ne bucuram ca poate, poate intram in grupele CH League si poate aducem Barca la TM, acuma nu mai existam, AM MURIT dpdv fotbalistic.

otelulgalati17
otelulgalati17  •  30 August 2012, 18:06

genial ce sa zic .. dispar echipele frumoase ca painea calda :( pacat .. mare pacat chiar imi pare rau de poli ..

booba
booba  •  30 August 2012, 17:25
Postat de geov pe 30 August 2012, 13:15

Nu este doar Iancu devina administratia locala a dat an de an bani la Poli dar in prostia lor nu au avut un om in conducere care sa verifice magariile facute de Iancu si ai lui si astfel sa ajuns aici in ultimii 3 ani Poli a trait din banii dati de autoritatiel locale , smecherul de Bucuresti nu a facut dacit sa-si faca imagine -de cind nu mai are treaba la Timisoara a disparut de pe TV . va asigur ca el nu a pierdut nici un ban daca la inceput a bagat ceva ia scos la sfirsit vinzind toti jucatorii - nu a facut decit sa spele niste bani minjiti pe la Darmanestisi Onesti cu miros de petrol.

Noi tot vorbim dar fara sa stim nimic. Eu nu stiu daca a vindut ceva, ca doar toti jucatorii au plecat liberi, ba la Steaua, ba la Dinamo, ba la Astra. Si eu ma intreb chiar de ce nu i-a vindut sa plateasca datoriile??? O fi luat el ceva bani dar nu prea cred ca a avut de unde. Noi tot zicem ca a luat banii autoritatilor, dar daca ne gindim putin, 2-3 milioane pe an nu prea sunt bani. Salariile trebuie platite, sunt cazari in deplasari, cantonamente, staff, cheltuieli medicale etc. Eu cred ca o echipa de fotbal e un moft, nu o afacere. Iancu n-a fost rau cit a fost interesat, a facut treaba, cum a plecat e altceva.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează