FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS

Victorie importantă pentru Metaloglobus! Echipa se poate salva de la retrogradare

Articol de - Publicat duminica, 13 mai 2018 17:24

Metaloglobus București a reușit o victorie importantă pe teren propriu în disputa cu CS Mioveni.

Cu antrenorul Alin Chița în tribună, suspendat, bucureștenii au câștigat cu 2-1 grație dublei realizate de Ghenovici, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lotul grupării conduse de Marius Burcă.

"Mă bucură succesul și atitudinea jucătorilor mei. Am trecut doar o bătălie, importantă, dar mai avem de susținut alte patru finale. Dacă vom arăta și în următoarele partida atitudinea și determinarea din jocul cu Mioveni avem speranțe că vom rămâne în eșalonul secund", a punctat Alin Chița.

După cele trei puncte din partida cu CS Mioveni, Metaloglobus a urcat pe locul 14 , cu 37 de puncte acumulate. Bucureștenii merg în etapa viitoare pe terenul unei viitoare divizionare A, FC Hermannstadt Sibiu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează