FOTBAL  »  LIGA 2  »  TEREN DE JOC

VIDEO Așa arată unul dintre terenurile din Liga a 2-a: "A fost orezărie, nu trebuia să se joace"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 23:43

Terenul de la Ghermănești, unde s-a jucat astăzi meciul dintre Sportul Snagov și Luceafărul Oradea, scor 0-3, a arătat astăzi ca după bombardament.

Suprafața de joc a fost de-a dreptul impracticabilă, iar la finalul meciului Cristi Dulca, antrenorul oaspeților, s-a plâns pe seama acestui aspect.

"Dacă vrem să scoatem fotbalul din mocirlă, atunci nu trebuie să se poată juca în mocirlă. Arbitrii şi observatorii nu trebuie să dea drumul să înceapă un meci pe un astfel de gazon. Ce zic, eu, gazon? Că e orezărie! Şi la fel este şi la Baloteşti, iar Metaloglobus are voie să joace pe un teren sintetic execrabil.

Şi dacă la liga a doua sunt astfel de terenuri, ce pretenţii să avem de la echipe de liga a treia sau a patra? Dacă nu se pune piciorul în prag cu asta, rămânem în mocirlă şi la propriu, şi la figurat", a declarat fostul selecţioner al tineretului României pentru Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1509824735762325
Paulina Farcas  •  03 Decembrie 2017, 15:33

Regele are dreptate.Trebuie reconfigurat intregul sistem de campionat al fotbalului din Romania.1.Prima liga,divizia A,18 echipe.2.Liga 2(divixzia B,trei serii a cite 14 echipe,,,pe regiuni istorice,Moldova,Muntenia,Transilvania.3.Liga 3(divizia C),cite doua serii,tot pe regiuni istorice,deci 6 serii de 14 echipe,restul in liga a patra.Ne mai miram ca nu vine lumea la stadion,pai cauzele sint cu zecile,ma mir ca nu le vede nimeni..1.Turul trebuie incheiat pina la 01.decembrie,incep ploie si ninsorile,nu se mai poate juca fotbal.Nu mai vrem meciuri de inviere,craciun,pasti,de Ziua Nationala etc.E o bataie de joc la adresa acestor evenimente si la adresa jucatorilor....Si multe alte gaselnite ale acestui trepadus numit Burleanu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează