FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - RAPID 3-0

VIDEO Călcați în picioare! Giuleștenii s-au făcut de râs cu Dunărea Călărași, scor 0-3. Ar putea pierde și locul de baraj

Rapidiștii n-au arătat în nici un moment ca o favorită la promovare
Rapidiștii n-au arătat în nici un moment ca o favorită la promovare

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2016 00:00

Meciul a avut o miză enormă. Dacă giuleștenii se impuneau, se desprindeau la 6 puncte și își asigurau în mare măsură promovarea de pe primul loc, care garanta prezența în Liga 1 fără baraj.

Visul a durat numai două minute, până când Alami a transformat un șut superb în gol.

Video: Vezi AICI fazele meciului!

Toate calculele lui Alexa fuseseră date peste cap. Bucureștenii n-au avut reacție, au încasat pumn după pumn la fiecare ocazie. Rapidul a pierdut primul loc, poziție pe care s-a cocoțat Dunărea.

Și-a tăiat mâna în geam

Dan Alexa a fost primul care a cedat sub presiunea partidei și la pauză a spart cu pumnul un geam de la vestiare, fiind dus la spital de urgență. Pe lângă handicapul de un gol, giuleștenii au avut de luptat și cu lipsa antrenorului în repriza secundă.

După o semiocazie a lui N'Koyi, Stoica a făcut 2-0, iar din tabăra trupei din Giulești s-au mai remarcat doar faulturile și execuțiile cu iz de frustrare.

Pentru Rapid nu se anunță vremuri prea bune: echipa are cele mai puține goluri marcate din play-off-ul Seriei 1, 6, și 9 încasate. Doar Farul stă mai prost la acest capitol! Se poate și mai rău, Brăila e la doar 3 puncte!

"Nu știu dacă am fost noi în mare formă sau au prins ei o zi foarte slabă. Mai sunt 4 etape și de-abia după ne putem bucura, trebuie să fim atenți"
Adrian Mihalcea, antrenor Dunărea

"Arbitrajul a fost în maniera clasică. Oficial, Dan Alexa a alunecat și s-a tăiat la mână într-o ușă. Momentan, la cum jucăm, nu avem nicio șansă la promovare!"
Dinu Gheorghe, președinte Rapid

Dunărea Călărași - Rapid 3-0

A marcat: Alami (2), Al. Stoica (64), V. Andrei (87)

Dunărea Călărași: C. Lungu - Țenea, B. Panait, Bumbac, Vădrariu -  S. Matei - Kanda (M. Chițu), Sg. Popescu, Alami (55 V. Andrei), M. Popescu - (63 V. Alexandru) - Al. Stoica. Antrenor: Adrian Mihalcea

Rapid: Drăghia - N. Vasile (34 Robuste), Avrămia, Fran Cruz, Fota - Martin (46 Luque), R. Costin, I. Popa (74 C. Țâră), Tudoran - Rafa Jorda, N'Koyi
Cartonaș roșu: Avrămia (89)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează