FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

VIDEO + FOTO Gafa zilei vine din România! Portarul de la Academia Hagi s-a făcut de râs la U Cluj - Daco Getica

Captura TV Digi Sport +3   FOTO
Captura TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 13:15

U Cluj și-a complicat singură meciul cu Daco Getica din cauza portarului Dur-Bozoancă, care s-a făcut de râs în minutul 18, când a scăpat printre mâini o centrare a lui Voicu.

VEZI VIDEO AICI!

Ceea ce trebuia să fie o minge simplă s-a transformat într-o gafă antologică a lui Dur-Bozoancă, care o poate costa puncte importante pe Universitatea Cluj.

Portarii lui Gică Hagi nu se află în cel mai bun moment. Nici Tordai, care acum apără poarta Petrolului, nu se simte foarte bine și a gafat incredibil la meciul U Cluj - Petrolul, 3-2.

Captura TV Digi Sport

Captura TV Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  07 Octombrie 2018, 18:38

Parerea mea:... cu jucatori imprumutati nu vom ajunge niciodata in LIga 1 !!! Doar daca se incheie contract pe 5 ani cu ei ! Altfel de ce sa traga la intrat in Liga 1 !..cu jucatori imprumutati de la Viitorul care stiu ca isi pierd locul......Niciodata !. Sabau trebuie sa ia masuri !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează