FOTBAL  »  LIGA 2  »  MANGALIA

VIDEO+FOTO Ruinele cetății Callatis s-au extins » Imagini incredibile de pe stadionul din Mangalia, acolo unde au jucat Denis Alibec sau Cristi Săpunaru

Foto: Vlad Nedelea +19   FOTO
Foto: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 11:03

Fără fotbal la nivel de seniori de mai bine de 3 ani, Mangalia rămâne, ușor, și fără stadionul care altădată era printre cele mai admirate din Liga a 2-a.

Autoritățile au lăsat în paragină arena de 5000 de locuri care se află la doi pași de Cetatea Callatis și mai puțin de 200 de metri de faleza Mangalia.

Plin de buruieni, cu gardurile și tribunele mâncate de rugină, iar gazonul uscat, stadionul mai găzduiește doar partide de juniori. Nici ele nu au cum să se desfășoare în condiții normale.

Ion Căciularu, fostul fotbalist și antrenor al Callatisului, e singurul care se zbate pentru a ține în picioare stadionul. E neplătit și cere autorităților să finanțeze îngrijirea arenei. "Doar vreo doi litri de benzină am primit anul trecut pentru a tunde gazonul", spunea acesta în ianuarie 2017.

GSP a vizitat arena de la malul mării, iar imaginile surprinse nu fac cinste Direcţiei de Cultură şi Sport din cadrul Primăriei și nici Direcției de Gospodărire, care își pasează problema.

"Nu mai sunt din 2017 acolo. De fapt nu se mai ocupă nimeni. Nu se vrea cosmetizarea acestui stadion. S-a ales praful de tot. Nici echipă nu mai avem, doar niște juniori întreținuți de părinți. Ați văzut și dumneavoastră în ce hal arată un stadion care, până nu demult, cu mici eforturi, putea fi omologat pentru Liga 1. Cred că vor să demoleze tot ca să vândă terenul. Asta e părerea mea. Îmi pare nespus de rău și de fiecare dată când trec pe lângă stadion am regrete", a declarat Ion Căciularu.

"Îmi pare rău să văd cum a ajuns stadionul. Acolo mi-am petrecut primii ani de fotbal. Am amintiri multe de pe acel stadion. Din păcate acum nu mai e nimic, decât o ruină. E un lucru care se tot întâmplă în România, sunt tot mai multe stadioane care se degradează pentru că nu sunt folosite. Am mai fost pe acolo când am trecut prin Mangalia și am știut că aici se va ajunge. Din păcate în judetul Constanța mai există fotbal doar pentru că domnul Hagi investește. În rest s-a ales praful", a spus și Alibec pentru GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
titiduru22
titiduru22  •  28 August 2018, 17:10
Postat de rommyca18 pe 28 August 2018, 13:19

E cu bataie mai lunga articolul asta, nu cred ca le pasa celor de la GSP despre stadion cat despre cine administreaza in zona aia. Vezi ultimul blog al lui Costin Stiucan!

Si ce a zis rau Stiucan ?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 August 2018, 17:00
Postat de roadghost pe 28 August 2018, 14:17

Care treaba cu pantoful?Bai baieti, mai vede cineva pantoful ala mov de dama sau am luat-o eu razna??:)))

Cenușăreasa de la Siemens!:)))

roadghost
roadghost  •  28 August 2018, 14:17

Care treaba cu pantoful?Bai baieti, mai vede cineva pantoful ala mov de dama sau am luat-o eu razna??:)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează