FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

6 jucători au fost în vederile lui Iordănescu, dar nu au fost convocați și pot pierde EURO » Selecționerul nu este impresionat de Stanciu: "Își face datoria"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 14:33

Anghel Iordănescu a susținut o conferință de presă și a vorbit despre jucătorii pe care nu i-a convocat pentru meciurile cu Lituania, 23 martie, și Spania, 27 martie, și care riscă să nu prindă lotul României pentru EURO 2016.

"Toţi jucătorii pe care îi avem în vedere pot pierde lotul dacă nu demonstrează că merită să urce în avionul pentru Paris. Eu am mai multe criterii de care țin cont când fac convocările și nu pot trece peste ele. De exemplu, sunt șase jucători pe care nu i-am covocat pentru amicalele cu Lituania și Spania, din mai multe motive.

În linia defensivă, nu îi pot chema pe Raț și pe Papp. Raț este accidentat și toți din staff și de la echipa națională ne dorim ca el să revină la lot. Postul de fundaș stânga nu este acoperit. Papp a jucat în preliminarii, dar știți cu toții care este situația lui la Steaua. Trebuie să își recapete forma.

Prepeliță este foarte important pentru mine, dar nu a mai jucat la Ludogoreț. După ce am făcut lista cu jucătorii convocați, el a jucat două meciuri și sper să continue așa.

Pe Maxim sunt forte supărat și i-am spus și lui. El se mulțumește cu foarte puțin. Este rezervă la Sttutgart și crede că vine la națională orice ar fi. E în mare pericol să piardă EURO.

Pe Budescu încerăm să îl urmărim și să fim la curent cu ce face el, dar e greu. Să țineți minte că a fost decizia lui de a pleca în China și are șanse mici de a prinde EURO. E greu să vii la națională din a doua ligă din China.

Chipciu este un jucător valoros și îl apreciez foarte mult. Lipsa lui de formă îl face să lipsească de la națională, pentru moment. Pe Florentin Matei l-am urmărit când era în Ucraina, unde am trimis pe cineva să îl vadă. Acum s-a transferat, dar nu știu dacă e ceea ce ne dorim la națională".

STANCIU NU L-A IMPRESIONAT

Aflat în cel mai bun moment al carierei, Nicușor Stanciu a fost selecționat pentru amicalele cu Lituania și Spania, dar forma lui nu l-a impresionat pe Anghel Iordănescu.

"Nicușor Stanciu nu m-a impresionat. El doar își face datoria" Anghel Iordănescu

Mijlocașul de 22 de ani este golgeterul Stelei din acest sezon. Stanciu a jucat 32 de meciuri și a marcat de 13 ori, oferind și opt pase de gol.

Citește și: Iordănescu a comentat convocarea lui Ropotan și neconvocarea lui Alibec: "Sunt multe motive pentru care nu l-am chemat! Trebuie să slăbească"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ares123
ares123  •  21 Martie 2016, 17:27

Daca nu esti nebraska, ottobraun sau legendavisinie....e clar ca se inmultesc nebunii. Cu toate ca ceea ce spui seamana 100 % cu aberatiile celor 3. Asa ca eu inca mai sper ca tu sa nu fi decat inca un cont al dezaxatului ce le are si pe celelalte 3.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  21 Martie 2016, 16:23

ca sa scapam de epava numita anghel iordanescu va trebui sa compromitem participarea la euro si munca lui piturca, pentru ca el ne-a calificat!

blatistu49
blatistu49  •  21 Martie 2016, 16:23

la blaturi e bun dar in realitate e prea slab fizic si simuleaza orce contact ca si orce fcsp ist face parte din escrocheriile clanului interlop

Vezi toate comentariile (8)
Comentează