FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

România - Suedia // Emil Krafth a refuzat convocarea pentru că devine tată + 3 debutanți. Cel mai tânăr e și cel mai în formă

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 10:08

Emil Krafth (25 de ani) era varianta de rezervă a suedezilor ca fundaș dreapta, după Lustig. Jucătorul lui Newcastle, 21 de selecții la națională, ar fi fost sigur convocat pentru partida de la București.  

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională și va fi transmis pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. În tur, Suedia a bătut cu 2-1. 

Numai că acesta l-a anunțat pe Janne Andersson că nu poate veni la lot acum. Motivul: îi naște soția și vrea să fie alături de ea. Iar selecționerul l-a înțeles.  

„Emil va deveni tată, e iminent, se poate întâmpla oricând în această perioadă. Și eu sunt tată, și bunic, respect total atitudinea lui față de un asemenea moment. Cel mai frumos moment al vieții. Își dorește să fie acolo și nu e nimic de comentat. Doar respect”, a spus Andersson la conferință.  

El nu a mai convocat niciun alt fundaș dreapta. Dacă Lustig se accidentează, stoperul Lindelöf (Man. United) va ocupa acest post.  

Trei debutanți. Cel mai tânăr e și cel mai în formă 

Suedezii au chemat 25 de jucători, dintre care trei sunt debutanți: fundașul Gagliolo (29 de ani, Parma), mijlocașul Svanberg (20, Bologna) și aripa dreaptă Kulusevski (19, împrumutat de Atalanta la Parma). Cel mai tânăr este și cel mai în formă. Kulusevski e deja important la echipa sa: titular în toate cele 11 etape din Serie A, având două goluri și cinci pase decisive.  

„Gagliolo m-a anunțat chiar în timpul antrenamentului că suntem amândoi convocați. Nu l-am crezut, am fost convins că glumește. În vestiar, am văzut că era adevărat”, a povestit Dejan. „De mic visam să joc pentru echipa națională. Merit să fiu acolo”.  

 

LOTUL SUEDIEI 

Portari: R. Olsen (Cagliari), Nordfeldt (Swansea), Johnsson (FC Copenhaga); 
Fundași: Granqvist (Helsingborgs), Lustig (Gent), Lindelöf (Man. United), Helander (Rangers), Bengtsson (FC Copenhaga), Jansson (Brentford), Danielson (Djurgården), Gagliolo (Parma); 
Mijlocași: S. Larsson (AIK), Ekdal (Sampdoria), Forsberg (RB Leipzig), G. Svensson (Seattle Sounders), K. Olsson (Krasnodar), Sema (Udinese), Tankovici (Hammarby), Svanberg (Bologna), Kulusevski (Parma); 
Atacanți: Berg (Krasnodar), Quaison (Mainz), Isaac (Real Sociedad), Guidetti (Alaves), S. Andersson (Union Berlin). 

CLASAMENTUL GRUPEI F

 

 

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

8 zile până la România - Suedia // Thomas Ravelli este convins: „Suedia va obține remiza la București”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează