FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

99% s-au dat! » Cu cinci zile înaintea partidei cu Ungaria, au mai rămas în vînzare doar biletele scumpe

Articol de - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 23:26

Suporterii îşi mai pot achiziţiona tichete doar la sectoarele VIP 2 şi tribuna a doua, inel 1, unde preţurile sînt de 600, respectiv 300 de lei!

E clar! Partida cu Ungaria se va juca pe un stadion plin. Ieri se vînduseră aproape toate biletele. Mai sînt disponibile doar cele mai scumpe, la categoriile tribuna a II-a, inel 1 (300 de lei) şi VIP 2 (600 de lei).

Cu toate că preţurile acestora sînt mai piperate, organizatorii se aşteaptă ca tichetele să se epuizeze la începutul acestei săptămîni, aşa că meciul se va disputa cu casa închisă!

Vin 3.000 de unguri
Şi suporterii maghiari vor fi prezenţi într-un număr simţitor, aproape 3.000! Circa 1.200 dintre aceştia vor avea biletele suportate de jucătorii echipei, care s-au simţit vinovaţi după eşecul din prima rundă, 1-2 cu Irlanda de Nord, într-un meci jucat acasă!

Măsurile de securitate vor fi şi ele ridicate: anul trecut, fanii maghiari au făcut prăpăd în Gara de Nord şi Centrul Vechi, forţele de ordine utilizînd gaze lacrimogene pentru a-i dispersa.

41 de mii de fani au fost în tribunele Arenei Naţionale la ultimul duel dintre cele două "naţionale", 3-0 pentru noi în septembrie 2013

636476-recorduri-national-arena.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

U19 în Georgia
Reprezentativa U19 pleacă astăzi la Tibilisi, pentru turneul de calificare la Euro 2015. "Tricolorii" pregătiţi de Doru Isac se află în grupă cu Georgia, Muntenegru şi Cipru. La CE se califică primele două locuri din 13 grupe, plus formaţia aflată pe poziţia a treia cu cel mai bun punctaj. Prima partidă va avea loc miercuri, ora 13:00, în compania selecţionatei din Cipru.
Programul "naţionalei":
8 octombrie: Cipru
10 octombrie: Muntenegru
13 octombrie: Georgia

Miriuţă: "Eu îi susţin pe maghiari"
Vasile Miriuţă a avut un comentariu surprinzător înaintea partidei de vineri. "Eu îi susţin pe maghiari, nu mă interesează criticile venite din România. Familia mea trăieşte în Ungaria, băiatul meu s-a născut acolo. Am fost dispus să-l ajut pe fostul selecţioner Pinter Atilla. Marele meu vis e ca într-o zi să antrenez naţionala Ungariei", a declarat antrenorul CFR-ului pentru presa maghiară.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
andytheblue
andytheblue  •  06 Octombrie 2014, 13:11

HAi ROmania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luciansj
luciansj  •  06 Octombrie 2014, 11:06

Asa a zis Miriuta sau e inventia jesepeului ? Cum zicea cineva mai jos, e saptamana multa MURE ungaria !!!!

mana_neagra
mana_neagra  •  06 Octombrie 2014, 11:03

A inceput saptamana MURE UNGARIA!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează