FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ESTONIA 2-0

A calificat România la baraj, dar e criticat: "Am rămas şocat!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00

România a învins Estonia, scor 2-0 şi s-a calificat la barajul pentru Campionatul Mondial din 2014.

Fostul mare jucător al României, Ilie Balaci, îl critică însă pe Victor Piţurcă pentru că a ales ca Maxim să fie doar rezervă.

"Nu vreau să vorbesc despre stilul lui Piţurcă, pentru că nu-l cunosc. Nu înţeleg de ce cel mai tehnic jucător din Bundesliga, Maxim, nu are loc măcar cinci minute la naţională.

Am rămas şocat că singurul fotbalist român care a driblat a fost Bourceanu", aspus Ilie Balaci la Fanatik Show de la Etno TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
adriann_
adriann_  •  17 Octombrie 2013, 05:10
Postat de agamitza pe 16 Octombrie 2013, 10:07

Toti comenteaza pe langa subiect. Ar trebui comentati parerologii gen Balaci, niste nimeni care n-au realizat nimic in fotbalul europen, niste umflati de o presa de doi lei dar nostalgica, carora li s-au dat porecle, dupa un dribling cu Viitorul Scornicesti, nejustificate de nimic gen "minunea blonda". Stim ca datul cu parerea e sport national la romani dar sa ceri parerea unor bagatori de seama e prea mult.

Imbe cil fara scapare, tu stii pe cine a eliminat Craiova cand s-a calificat in semifinala cupei UEFA? Normal ca nu stii, ca orie oaie spalata pe creier. Hai sa te ajut eu: 1. Fiorentina, 2. niste amarati din Irlanda, 3. Girondins Bordeaux, 4. Kaiserslautern si a fost eliminata in semifinale de Benfica dupa doua egaluri. Stii ce a facut F.C. Oaia cand a luat CCE? Hai sa-ti zic tot eu, a eliminat urmatoarele echipe: 1. niste amarati din Danemarca, 2. niste amarati din Ungaria, 3. niste amarati din Finlanda, 4. Anderlecht, si a facut egal in finala cu Barcelona. Stai jos, nota 1. Performantele europene ale lui Balaci valoreaza de 3 ori cat ale lui Lacatus, Piturca&Co.

stefan2005
stefan2005  •  16 Octombrie 2013, 15:50
Postat de agamitza pe 16 Octombrie 2013, 13:40

Baietica, tu ai cap doar sa nu-ti ploaie-n gat asa ca nu ma astept sa intelegi ceva. In Craiova, pe strada lui sau in mintea ta o fi fost mare. Performanta inseamna sa iei un trofeu, asta a luat campionatul si cupa in Romania, ca el mai sunt vre 1.000 de fotbalisti romani. Noapte buna!

dupa mintea ta nici dobrin nu a fost bun,stelisti nu le place de nimeni care nu a jucat la steaua si da piturca este antre4nor de liga 2 carte nu are ce cauta la nationala

agamitza
agamitza  •  16 Octombrie 2013, 13:40
Postat de totdd pe 16 Octombrie 2013, 10:11

daca t6u chiar crezi ce spui, ca balaci este sau a afost umflat de presa....vorbesti ca sa nu taci! l ai vazut jucand pe balaci? si nu cu scornicesti....ci in semifinala de cupa europeana. un balaci nu se mai naste in romania in urmatorii 100 ani. asa cum nu se mai naste un hagi, un sau un duckadam !

Baietica, tu ai cap doar sa nu-ti ploaie-n gat asa ca nu ma astept sa intelegi ceva. In Craiova, pe strada lui sau in mintea ta o fi fost mare. Performanta inseamna sa iei un trofeu, asta a luat campionatul si cupa in Romania, ca el mai sunt vre 1.000 de fotbalisti romani. Noapte buna!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează