FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MOLDOVA 1-3

Academia nu dă randament » Rezultatele naţionalei sub 17 ani, direct influenţate de puştii lui Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 16:16

Naţionala sub 17 ani a României a fost învinsă fără drept de apel cu 3-1 de reprezentativa similară a Moldovei într-un meci amical, juniorii noştri producînd astfel un nou episod jenant pentru istoria fotbalului românesc. În urmă cu 3 zile, o mai făcusem lată, tot cu Moldova: 0-0.

Proiectul lui Hagi l-a făcut pe Florin Răducioiu, selecţionerul naţionalei României sub 17 ani, să selecţioneze mai mulţi fotbalişti de la academia "Regelui", folosind 7 dintre aceştia în umilinţa cu Moldova.

Ianis Hagi, Szabolcs Kilyen, Tiberiu Căpuşă, Carlo Casap, Andrei Ciobanu, Florinel Coman şi Virgil Ghiţă au fost fotbaliştii de la Academia Hagi care au intrat în teren, primul fiind chiar căpitanul echipei.

Echipa naţionalei României sub 17 ani:

1. Ionuţ Poiană - 2. Radu Motreanu, 4. Virgil Ghiţă, 5. Szabolcs Kilyen (17. Tiberiu Căpuşă, min. 64), 3. Harald Fridrich - 11. Vlad Mihalcea (13. Nicolae Carnat, min. 56), 8. Răzvan Oaidă (15. Carlo Casap, min. 56), 6. Ionuţ Tănase (18. Sebastian Velcotă, min. 73), 7. Andrei Ciobanu - 10. Ianis Hagi (cpt.) - 9. Florinel Coman

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
helioglobalus
helioglobalus  •  18 Septembrie 2014, 17:09
Postat de boggyx pe 17 Septembrie 2014, 19:22

Ce penibili....ce negativi... toti va ascundeti identitatea si dati cu bita ca niste nemernici... Raducioiu e nulitate, Hagi este antrenor prost si mafiot, si uite asa ati sarit in sus, voi, experti in fotbal, antrenori cu experienta, etc. Fiecare meci are un istoric, poti pierde dar echipa poate juca bine sau poti remarca jucatori de calitate pe care ii poti folosi in meciuri care conteaza. Dar toti cei de aici stiu asta.. sunt toti super experti...In sfirsit ati descoperit ca Raducioiu a platit datoria pe care o avea la Hagi pentru pasele alea criminale din care el dadea goluri la Nationala. Cind aveam o echipa Nationala.... Are cineva de spus ceva despre meci? Ceva pozitiv ca timpenii..

Până să apară Căpuşele lui Hagi, în frunte cu Iannis Porfirogenetul, spălam pe jos cu Moldova la orice nivel. Cum e să fii sclavul unui machidon semianalfabet?

plischi
plischi  •  18 Septembrie 2014, 06:17

"fotbalist" la poli timisoara"! dv. stiti ce este acela fotbalist?! acestia sunt, chiar cu mare ingaduinta, considerati "jucatori de fotbal", dar numai la noi se poate intampla sa i se faca reclama lui ianis hagi, de parca ar fi jucat - macar! - o partida integrala la o echipa adevarata. ca este sau nu un talent, ar fi bine sa asteptam pana cand acest lucru se va vedea in locuri unde talentele sunt cu adevarat talente.

icstream
icstream  •  18 Septembrie 2014, 00:12

nu-s pustii lui Hagi de vina, Raducioiu e, ca nu mai stie cu msa explice in romaneste

Vezi toate comentariile (43)
Comentează