FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANDIDATURĂ FRF

Adrian Mititelu lansează un atac violent: "E Diavolul, e Hitlerul fotbalului românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 ianuarie 2014 16:42

Gică Popescu este principal favorit să cîştige alegerile pentru preşedinţia FRF,  dar Adrian Mititelu susţine că fostul internaţional nu era cea mai bună opţiune.

De asemenea, Mititelu l-a atacat violent pe Mircea Sandu la Radio GSP: "Gică Popescu a copiat foarte multe idei din ideile pe care i le-am trimis doamnei Carmen Tocală, dar a făcut-o greşit. Mă refer la centrele regionale, eu propun reorganizare regională. Mă refer şi la componenţa Comitetului Executiv.

Cel mai bun preşedinte FRF ar fi fost Hagi. Nimeni nu ar fi avut şanse cu el. E deasupra oricărei bănuieli. E mai pregătit profesional chiar dacă Popescu e mai stilat", a spus preşedintele Craiovei la Radio GSP.

Adrian Mititelu a vorbit la Radio GSP şi despre asocierea cu Mircea Sandu: "În locul lui pierdeam alegerile din nou decît să mă asociez cu acest diavol, păstrînd proporţiile, un Hitler al fotbalului românesc. Astfel, Gică Popescu a făcut praf poza cu regele Juan Carlos cînd a luat Cupa Cupelor.

Intenţionez să iau cuvîntul în Adunarea Generală şi vor avea o aşa mare surpriză încît vor anula şi alegerile cu argumentele mele legale.

Creşte inima în mine cînd îi văd cum luptă contra lui Mircea Sandu. Oricare e mult mai bun".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
silvercloud
silvercloud  •  17 Ianuarie 2014, 06:51

Asta face parte din stirile de doi bani...

nosferatv
nosferatv  •  17 Ianuarie 2014, 03:17
Postat de ion.ionescu pe 16 Ianuarie 2014, 20:12

Ne-ar trebui un om echilibrat, cu prestanţă şi personalitate, care să se impună şi afară şi înăuntru, să coalizeze toate forţele fotbalului. Şi care să nu fie angajat politic. Iordănescu este. Acest om ar fi...Jenei ! Nu strigaţi că e ungur, acest om e mai patriot şi mai bine intenţionat ca noi toţi...Măcar Preşedinte de Onoare el ar trebui să fie, nu Sandu ! După el, cel mai bine intenţionat şi mai corect ar fi Hagi (vorbiţi de un blat pe care poate i l-a băgat pe gât Gigi). Ar face reorganizare de la 0 dar ar dura. Avem răbdare ? Gică P. are idei, are prestanţă, are intrări dar e cam căpos şi are o tinichea de coadă, chiar două...Nu ştiu ce caută Stelea în echipă şi nu Balint, e peste toţi

Incontestabil Jenei este bine intentionat si a dovedit ca este si patriot mai mult decat multi dintre noi. L-as vedea foarte bine in rolul de Presedinte de Onoare. Popescu vine cu un mare plus fata de ceilalti candidati. Este cert mai educat, mai cult si are mai multe relatii in strainatate. Insa nu pare a fi un bun manager. Atu-ul lui ar fi sa-si aduca alaturi oameni care stiu sa ia decizii si sa le puna bine in practica. Hagi si Dumitrescu dau bine la imagine, dar mai este nevoie de cineva. Poate Balint.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Ianuarie 2014, 21:58

O sa infundati puscariile ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează