FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // Declarații surprinzătoare: împăcare istorică în fotbalul românesc după victoria lui Burleanu? » "De ce să nu se poată? Ce, e războiul de 100 de ani?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 19:12

Răzvan Burleanu a câștigat alegerile pentru șefia FRF, iar Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, anunță o posibilă împăcare-surpriză în fotbalul românesc între Generația de Aur și actuala conducere a Federației. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT DIN PRIMUL TUR ALEGERILE FRF, CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

"Am avut un sentiment aşa... M-am uitat la Ionuţ, m-am uitat la Marcel, m-am uitat la Drăgan, e dureros. Înţeleg ce au simţit ei. Exact la fel simţeam şi eu când pierdeam meciurile de fotbal.

Este ca un meci pierdut. Te ridici acum în picioare, mergi mai departe, apoi încerci să faci tot ce poţi pentru a-l câştigat pe următorul.

Cred că Generaţia de Aur poate colabora cu Răzvan Burleanu. De ce să nu se poată? Ce, e războiul de 100 de ani? Se topesc aisbergurile pe la Polul Nord din cauza încălzirii globale, se încălzeşte şi atmosfera din fotbal", a zis Mihai Stoichiță la TV Telekom Sport.

Vezi și:  ALEGERI FRF 2018 // Marii perdanți după votul de azi » "Aglomerație" pe aeroport: "Plec din țară dacă iese Burleanu!" :)

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi 
Ionuț Lupescu - 78 de voturi 
Marcel Pușcaș - 8 voturi 
Ilie Drăgan - 0 voturi

Citește și: VIDEO+FOTO Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF » L-a zdrobit pe Ionuț Lupescu! Diferența e URIAȘĂ

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  19 Aprilie 2018, 14:12

@matei stefan, @costel tudor...mult timp dupa ce voi nu veti mai avea net sponsorizat, Lucescu va fi efigia fotbalului românesc...

905778926185316
Matei Stefan  •  19 Aprilie 2018, 05:42

lucescu jalnic venit sa sustina si el *** care au fost kiar ciuruiti de burleanu dar ce au facut acesti oameni pt fotbalul romanesc ca organizatori pe unde au fost au plecat cu coada intre picioare

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

905778926185316
Matei Stefan  •  19 Aprilie 2018, 05:39

sa fim seriosi lupescu este *** ca mai toata asa zisa generatie de aur daca ai fost zeci de ani condus de nulitati ca dragomir vrei sa conduci tu ceva sa fim seriosi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează