FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // Marii perdanți după votul de azi » "Aglomerație" pe aeroport: "Plec din țară dacă iese Burleanu!" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 17:29

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la Casa Fotbalului, învingându-l detașat pe Ionuț Lupescu, cel care era considerat mare favorit înainte de scrutin.

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Exceptându-i pe membrii Generației de Aur, afectați în mod direct de înfrângerea lui Lupescu, GSP.ro prezintă câțiva dintre marii perdanți din fotbalul românesc în urma rezultatului covârșitor al alegerilor de azi.

O SCURTĂ AntologiE A celor mai ÎNVERȘUNATE declarații anti-Burleanu îN campaniA ELECTORALĂ: 

1. Gigi Becali 

Finanțatorul FCSB-ului a avut un discurs radical la adresa lui Răzvan Burleanu pe toată durata campaniei electorale. 

"A distrus fotbalul românesc! L-a adus pe Daum, un om de nimic! O să ne unim ca să nu mai câștige alegerile pe pomeni electorale, pe șmecherii și pe minciuini", a fost o parte din discursul etalat de Becali de-a lungul ultimelor luni. 

2. DINAMO

Deși inițial și-au manifestat susținerea pentru Burleanu, "câinii" au luat o decizie majoră după anunțul candidaturii lui Lupescu. Dinamoviștii au întors armele și au declarat că îl vor susține necondiționat pe "Kaiser", om cu un incontestabil trecut dinamovist.

"Motivele sunt simple și evidente: pe lângă capacitățile extraordinare manageriale ale acestuia dovedite la cel mai înalt nivel, consider că Lupescu este un om cu care întreaga suflare fotbalistică în mod general, dar cea dinamovistă în mod special, se identifică și în care își pune speranțele pentru o evoluție sănătoasă a acestui fenomen în viitor", e declarația prin care Negoiță a justificat schimbarea de tabere. 

3. Rareș Bogdan, mihai gâdea, Ion Crăciunescu, Marcel Pușcaș, ciprian marica, ETC

Rareș Bogdan, cunoscutul realizator TV de la Realitatea, a promis chiar cu o seară înainte de alegeri că va părăsi România în cazul în care Lupescu nu reușește să câștige alegerile. Acesta a fost unul dintre marii susținători ai lui Lupescu în săptămâna agitată de dinainte de alegeri.  

"Aveți de ales între impostorul Burleanu și legenda Lupescu! Dacă Burleanu iese președinte, mă gândesc să trăiesc în altă țară, desigur având totuși în curte tot un steag al României", a declarat Rareș Bogdan în emisiunea "Jocuri de putere", marți seara.

Un discurs asemănător a avut și Mihai Gâdea, "rivalul" lui Rareș Bogdan de la Antena 3: "Toată țara îl susține pe Ionuț Lupescu. E nevoie de un om care să facă minuni, nu credeți că Ionuț Lupescu poate face minuni? Este România gata să facă ceea ce trebuie făcut miercuri? De câte ori am greșit în ultimele secunde? Ar fi păcat ca acest lucru să se întâmple din nou. Mult succes, Ionuț Lupescu".

O traiectorie asemănătoare ar putea s-o aibă Ion Crăciunescu: acesta declara încă din iarnă că va pleca defintiv în Statele Unite, acolo unde locuiește fiica sa, în cazul în care Burleanu va obține un nou mandat: "Vă spun sigur, plec în Statele Unite dacă el va câștiga din nou alegerile".

O altă persoană care a anunțat că părăsește fotbalul este Marcel Pușcaș, candidatul care a obținut doar 8 voturi la alegeri. 

"Vă anunț că aceasta e ultima mea zi în fotbalul românesc", a declarat Pușcaș, la speech-ul de la finalul alegerilor, imediat după ce Burleanu a fost declarat câștigător. 

Și Ciprian Marica l-a pus dur la punct pe Burleanu în ultimele zile: "Reprezintă cea mai neagră perioadă din istoria fotbalului românesc!".

4. Sir Alex Ferguson ;)

Fostul manager al lui Manchester United a intervenit zilele trecute în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 pentru a-și arăta susținerea totală față de Ionuț Lupescu. 

Ba chiar a promis că va veni în România pentru a "bea un pahar de vin" alături de Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu, în cazul în care "Lupu", așa cum l-a poreclit pe favoritul său, ar fi câștigat alegerile.

Sper să fie președinte, dar cred că el știe cum să rezolve toate problemele și sunt convins că o va face foarte bine. Trebuie să fie serios, așa cum știu că e, și să spună întotdeauna adevărul pentru că adevărul este cel mai bun", a declarat Sir Alex la Antena 3. 

Vezi aici desfășurarea evenimentelor de la alegerile de azi!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
485809194904413
Costel Tudor  •  19 Aprilie 2018, 11:59

Bai marica , chiar nu ai un pic de obraz , ai ajuns tu un NEICA NIMENI , care probabil NU știi nici tabla înmulțirii , sa analizezi activitatea președintelui FRF ??? Ce realizări ai tu , bai ***, in menegement ? CIOCUL MIC !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105933570212125
Tudora Gheorghe  •  19 Aprilie 2018, 11:26

Acum sigur ne vol califica la C.E, C.M fàrà problème.Jucàm singuri şi ieşim pe locul 4 .A ..şi pentru cei ce au votat cuBurleanu , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  19 Aprilie 2018, 11:17

Ia sa vedem cine se tine de promisiune... sau de cuvantul dat.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close