FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // MM Stoica, după ce Lupescu a fost demolat de Burleanu: "Doar așa câștiga" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 17:38

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, club care l-a susținut pe Ionuț Lupescu, a comentat și el în stilul caracteristic alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal, unde Burleanu a obținut un nou mandat.

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT DIN PRIMUL TUR ALEGERILE FRF, CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

"Lupescu ieșea doar dacă era probă eliminatorie să dea candidații direct în poartă de la 35 m", a scris MM pe Facebook.

MM face aluzie la regula impusă de UEFA la Școala Federală de antrenori, unde candidații sunt puși, printre altele, la examene, să șuteze de la 35 de metri, iar mingea trebuie să aterizeze direct dincolo de linia porții. 

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi 
Ionuț Lupescu - 78 de voturi 
Marcel Pușcaș - 8 voturi 
Ilie Drăgan - 0 voturi

Citește și: VIDEO+FOTO Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF » L-a zdrobit pe Ionuț Lupescu! Diferența e URIAȘĂ

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
martinpen
martinpen  •  19 Aprilie 2018, 09:13
Postat de snobul pe 18 Aprilie 2018, 19:38

Messi,Neymar...Ronaldo...si ei au facut combinatii pe bani si nu s-au dus la racoare.Daca ai vreo problema cu cei din puscarii afla ca recuperarea prejudiciului e mai benefica.Probabil creierul tau molecular atat poate.

Hai ca esti bun! Tu incurajezi frayda si infractionalitatea doar pentru ca si altii au furat ? Dar de ce nu dai exemplu pe aia care n-au furat ?

2885160751510229
Tuchel Catalin Alexandru  •  18 Aprilie 2018, 22:28

Cu parere de rau Burleanu este mai rau ca Mircea Sandu, singur a demonstrat-o. Fotbalul romanesc, sub conducerea lui, s-a degradat rau. Este socant ca in loc sa ia masuri drastice si sa resusciteze fotbalul romanesc, el se comporta de parca totul functioneaza perfect. Clar este mai atent la imaginea lui decat la fotbalul romanesc. Parerea mea, ca suporter: Burleanu 2014-2018 - realizari zero. Burleanu 2018 - 2022 - minciuni nerusinate prezentate frumos. Sper din tot sufletul sa ma insel cu privire la activitatea FRF ce va urma. Pana acum in Brasov nu s-a vazut nici o imbunatatire de la venirea lui Burleanu la conducerea FRF.

observator_federal
observator_federal  •  18 Aprilie 2018, 20:14
Postat de snobul pe 18 Aprilie 2018, 19:38

Messi,Neymar...Ronaldo...si ei au facut combinatii pe bani si nu s-au dus la racoare.Daca ai vreo problema cu cei din puscarii afla ca recuperarea prejudiciului e mai benefica.Probabil creierul tau molecular atat poate.

Meme, tu ești? Te-ai gândit să candidezi peste 4 ani? Cât despre "recuperarea prejudiciului"... ea nu este niciodată totală și nici nu descurajează corupția. Nu am zis eu, așa am auzit... Țepeș, parcă, a zis asta... Vezi tu pe internet, că eu nu am răbdare, microcefalule...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează