FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERILE FRF // EXCLUSIV Scandal pe holurile FRF! Schimb dur de replici între Balaj și omul lui Burleanu: "Tu să taci din gură! Pe noi ne desparte o bibliotecă" :D

Fotomontaj GSP :D
Fotomontaj GSP :D

Articol de - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 13:45

ACUM au loc alegerile pentru președinția FRF. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați.

În pauză, Cristi Balaj, șeful AJF Maramureș și susținător al lui Ionuț Lupescu, s-a contrat cu Ciprian Paraschiv, manager de Dezvoltare Fotbalistică la FRF. Totul a pornit după ce în sală Paraschiv l-a contrat pe Dan Dumitru, șeful AJF Vrancea, care a avut o replică tăioasă după discrusul lui Felix Grigore, managerul de competiții al FRF. "Nu mi-ați răspuns la niciun mail", a fost replica lui Dumitru, care l-a făcut pe Paraschiv să-l contreze.

După Adunarea Generală, pe holurile de la Casa Fotbalului, Balaj s-a dus la Paraschiv pentru a-i reproșa gestul făcut.

Balaj: "Lasă-l să își spună punctul de vedere. De ce nu ți-e rușine față de oamenii care au peste 10 ani în fotbal?"
Paraschiv: "Tu să taci din gură! Pe noi ne desparte o bibliotecă"
Balaj: "Vezi că tu n-ai școală, doar diplome. Lasă că știu eu cum te-ai angajat la primul loc de muncă. Trebuie mai mult respect față de oamenii din fotbal"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Aprilie 2018, 08:43

La orele de limba română aţi jucat fotbal ? Frustraţi care urâţi pe cei mai deştepţi şi care au făcut ceva în viaţă...Ăştia sunt susţinătorii unui neamprost impostor, Burleanu !

905778926185316
Matei Stefan  •  19 Aprilie 2018, 06:15
Postat de Dumitru Ciobanu pe 18 Aprilie 2018, 17:40

Cristi Balaj coicul mic ai vrut șef la CCA puneți pofta în cui să nu te mai vad nici la Tv,te crezi prea deștept.

acest balaj cu fata aia de prost era de fapt pe mana cu asa zisa generatie de aur toti erau o mafie cu dragomir in frunte cand jucau dadeau in arbitraje acum il voiau pe balaj in fruntea lor cat de *** sant

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1527160934267499
Radu Vasilescu  •  18 Aprilie 2018, 22:06

Victoria oamenilor cinstiți din fotbal in luptă cu mafia sandu- dragomir susținută de *** precum Rădulescu Decebal,Radu Naum,*** venit la TVR1,Rareș piticul de la Realitatea TV,*** pe nume Gâdea,!Dar de departe cel mai *** este Decebal Rădulescu însoțit îndeaproape de alt mare *** Râureanu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează