FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

Ironii dinspre FRF după anunțul retragerii de la națională: „Mai întâi trebuie să te apuci de fotbal”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a ironizat decizia lui Alexandru Mitriță (27 de ani) de a se retragere din prima reprezentativă a României.
Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a ironizat decizia lui Alexandru Mitriță (27 de ani) de a se retragere din prima reprezentativă a României.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 08:08 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 08:52

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a ironizat decizia lui Alexandru Mitriță (27 de ani) de a se retrage din prima reprezentativă a României. 

Alexandru Mitriță, extremă aflată sub contract cu americanii de la New York City FC, i-ar fi transmis selecționerului Edi Iordănescu să îl sară din schemă pentru următoarele meciuri. Mai exact, partida pierdută de „tricolori” 0-2 în Muntenegru ar fi fost ultima pentru el la națională. Mitriță a primit o replică ironică din partea lui Andrei Vochin.

Burleanu l-a chemat „la raport” pe Edi Iordănescu după meciurile naționalei din iunie, dar îl asigură că e susținut în continuare
SENIORI
Burleanu l-a chemat „la raport” pe Edi Iordănescu după meciurile naționalei din iunie, dar îl asigură că e susținut în continuare

Alexandru Mitriță, ironizat după anunțul retragerii

„Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze. 

Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Alexandru Mitriță, decizie-șoc: nu mai acceptă convocările la echipa națională!

Mitriță a fost introdus pe teren în minutul 65 al meciului din Muntenegru, primul din noua ediție a Nations League, iar România a încasat două goluri ulterior. La finalul partidei le-ar fi transmis „secunzilor” selecționerului Edi Iordănescu că a fost ultima dată când a acceptat o convocare.

După meciul din deplasare cu Muntenegru, fotbalistul care aparține de New York City FC nu a mai prins niciun minut pe teren în următoarele 3 partide. Cu Bosnia în deplasare și la returul cu Muntenegru nici măcar nu a fost pe foaia de joc.

18 prezențeși 3 goluri are Alexandru Mitriță în tricoul primei reprezentative a României

VIDEO Răzvan Burleanu, după dezamăgirile naționalei: „A fost o dezamăgire mare pentru toată lumea. Edi are însă tot suportul”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Campioana Poloniei nu renunță și e aproape să transfere un internațional român: ofertă de 500.000 de euro

Răzvan Burleanu, declarații după Comitetul Executiv al FRF: „Nu v-aș dori să fiți în locul meu” + Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  01 Iulie 2022, 01:00
Postat de TIborSzoltan pe 30 Iunie 2022, 11:18

Altul e motivul. Nationala a devenit echipa secunda a lui becali, de la nivelul căreia incearca sa vanda ***. Popescu, olaru, morutan, tanase….

Si pe cine sa ia? De la Cfr Cluj unde nu exista solutii pentru nationala fiindca majoritatea sunt straini iar cei care sunt romani sunt la pensie? Pana la urma, Cfr a terminat pe locul 1 iar Fcsb pe 2. O logica elementara ne arata ca daca de la echipa de pe locul 1 n ai ce sa iei, te uiti cu precadere la urmatoarea, care e echipa clasata pe locul 2. Eu n-am niciun motiv sa apar fcsb, cred ca iti dai seama si din numele ales ca sustin de mic o alta echipa, dar hai sa fim rationali, nu prea ai cum sa nu ii iei pe jucatorii mai sus mentionati de tine fiindca altii nu avem. Mai sunt cei de afară, dar majoritatea nu joacă, iar cei care joacă o fac rar si slab...

gigimarga2
gigimarga2  •  30 Iunie 2022, 18:41

In alta ordine de idei daca juucatorii nu ar fi de acord cu actuala conducere a FRF ar trebui sa refuze convocarile in bloc . De astia numai asa scapam . Deja mi l imaginez pe Bodescu in poarta

gigimarga2
gigimarga2  •  30 Iunie 2022, 18:38

Din spusele domnului Vochin tragem concluzia logică cum ca dânsul nu este de acord cu convocarea lui Mitrița deci este in dezacord cu selectionerul ,nu ? Mai putem concluziona si faptul ca selectia se face pe alte criterii decat cele valorice , nu ? *** ,tu auzi ce zic coegii tai , nu zici nimic ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează