FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

UPDATE Ultima noutate în cantonamentul naționalei! Tricolorii folosesc toate armele pentru a trece de Islanda

Alex Mitriță +3   FOTO
Alex Mitriță

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 15:55 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 21:29

Alexandru Mitriță (25 de ani) și Nicușor Stanciu (27 de ani) au ajuns în cantonamentul echipei naționale și vor începe antrenamentele sub comanda lui Mirel Rădoi. Ultimul jucător așteptat să se alăture lotului este Ciprian Tătărușanu (34 de ani).

UPDATE:
Începând din octombrie, Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia a fost dotat cu un nou instrument pe care jucătorii naționalei îl pot folosi în procesul de refacere după efort. Tricolorii sunt expuși la temperaturi extreme, între -120° și -180°C, pentru o perioadă de 1-3 minute. Acest procedeu descrie criosauna.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Alexandru Mitriță și Nicușor Stanciu, doi dintre jucătorii în care suporterii români își pun speranțele pentru meciul de baraj pentru EURO 2021, au ajuns în cantonamentul naționalei. 

Mitriță, în formă pentru duelul cu Islanda

Alexandru Mitriță vine la națională după ce a a înscris o „dublă” în MLS in meciul dintre New York City și Inter Miami, scor 3-1. Cele 2 goluri din meciul cu Inter Miami nu sunt singurele marcate de român în acest sezon, etapa trecută reușind alte 2 goluri, cu Cincinnati.

Stanciu, calificare ratată cu Slavia Praga

Chiar dacă Nicușor Stanciu nu reușit calificarea în grupele Ligii Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv, suporterii speră ca acesta să facă diferența în partida cu nordicii.

VIDEO Islanda - România: totul despre semifinala barajului pentru EURO 2020

Citește și alte știri despre meciul Islanda - România: 

ISLANDA - ROMÂNIA. Islandezii ne-au analizat la sânge: „Plănuim acest meci de zece luni. Știm prea multe despre români”

Selecționerul „vikingilor” ne avertizează: „Am o presimţire bună pentru acest meci”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează