FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA LA EURO

Am aflat ce a hotărât Iordănescu în privința convocării lui Alibec la Euro! » Vârful a primit decizia

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 12:58

Va fi Denis Alibec, fotbalistul momentului în Liga 1, în lotul de 23 al României pentru Euro? 

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor informează astăzi că Anghel Iordănescu a decis să-l ia pe Alibec la turneul final. Selecționerul se interesează periodic de starea fotbalistului și vorbește des cu vârful Astrei.

"Tu ești în vederile mele, stai liniștit! Eu știu ce poți, concentrează-te doar pe fotbal! Nu spun public că te iau, dar tu fii liniștit că vei fi «acolo»!" este mesajul pe care apropiații lui "Tata" Puiu i l-au transmis fostului vârf al lui Inter Milano.

Citește în Gazeta Sporturilor, acum la chioșcuri și online - AICI, unde își dorește să joace Alibec din sezonul următor și cu ce staruri e comparat. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  28 Aprilie 2016, 22:02
Postat de Soos Vilmos pe 28 Aprilie 2016, 16:37

Daca cascheta este lasat sa isi faca de cap la echipa nationala, Alibec s-ar putea sa fie turist in Franta, cunoscind ranchiuna de care da dovada pupatorul de iconite cind cineva il contrazice.

:-) Pai tu cine crezi ca face selectia :-) Eu zic sa propunem o solutie revolutionara , Iordanescu antrenor iar selectia sa o faca David Moyes. Ce zici subscrii? :)

tatutzu
tatutzu  •  28 Aprilie 2016, 17:53

„este mesajul pe care apropiații lui "Tata" Puiu i l-au transmis fostului vârf al lui Inter Milano.” Vă e rușine că nu joacă la echipa oierului? Puteați scrie foarte frumos „este mesajul pe care apropiații lui "Tata" Puiu i l-au transmis vârfului Astrei Giurgiu”

kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Aprilie 2016, 16:53

O sa-l i-a pe Alibec daca da o spaga buna si zice zece ”Tatal nostru„ drept penitenta :)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează