FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Amical de gală pentru naționala lui Rădoi » Când ar putea avea loc partida

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 17:07

Naționala României sub 21 de ani, calificată la EURO 2019, va juca un meci amical, anul viitor în perioada 17-26 martie, cu reprezentativa similară a Spaniei, lucru confirmat chiar de președintele FRF, Răzvan Burleanu. 

"Unul dintre adversari e ştiut. Dacă la seniori o să jucăm cu Spania, acelaşi lucru ni-l dorim şi la tineret. În luna martie ne dorim să jucăm cu Spania chiar la ei acasă astfel încât să-i pregătim pe jucătorii tineri care în luna noiembrie vor face parte din lotul primei reprezentative.

Ne dorim să oferim jucătorilor meciuri de pregătire, cred că al doilea adversar nu se va ridica la nivelul Spaniei. Sunt discuţii pe care le avem, o să vă anunţăm când le vom închide Contează şi jucătorii pe care o să-i avem, e un alt subiect de discutat între Contra şi Rădoi, în martie avem două meciuri şi la prima reprezentativă, e un subiect care va trebui decis, astfel încât să vedem şi ce adversari vom întâlni în meciurile amicale pentru naţionala de tineret”, a spus Răzvan Burleanu.

 Spania a pierdut finala Europeanului din 2017, 0-1 în fața Germaniei.

PROGRAMUL ROMÂNIEI U21 LA EURO 2019:

  • 18 iunie 2019, România - Croația
  • 21 iunie 2019, Anglia-România
  • 24 iunie 2019, Franța - România

4este cota pe care o au francezii și englezii la câștigarea trofeului, cea mai mică dintre toate participantele

Vezi și: ROMÂNIA U21 la EURO 2019 // Jucăm cu marile favorite la câștigarea trofeului! Prezentarea Franței și a Angliei, coloșii din grupă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează