FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECI AMICAL

Amical de gală pentru naționala României! Vedetele lui Arsenal și Bayern Munchen vin la Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 20:18

Naționala de fotbal a României a ajuns la un acord cu Federația din Chile pentru un meci amical în luna iunie.

Cele două reprezentative se vor întâlni într-o partidă amicală pe 13 iunie 2017, la trei zile după jocul din preliminariile pentru CM cu Polonia. Partida se va juca pe stadionul Cluj Arena.

Cei mai cunoscuți jucători din naționala statului Chile sunt Claudio Bravo (Manchester City), Arturo Vidal ( Bayern Munchen) și Alexis Sanchez ( Arsenal). Totodată, Chile este și deținătoarea Copa America la edițiile din 2015 și 2016.

Antrenorul celor din Chile este Juan Antonio Pizzi, care a mai pregătit până acum pe Colon Santa Fe, Universidad San Martin, Santiago Morning, Universidad Catolica, Rosario Central, San Lorenzo, Valencia și Leon. Ca fotbalist cel mai cunoscut club la care a jucat a fost Barcelona (1996-1998).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  21 Februarie 2017, 21:26

CLUJUL NU ARE CSM uri ptr bani publici

blatistu49
blatistu49  •  21 Februarie 2017, 21:24

bine bini dar e inclus in rezulta egalul sa nu ne facem de ris macar in amicale vezi scenariile cu ITALIA SPANIA ptr MORAL apoi ne ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează