FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Analiza cantonamentului naționalei » Ce-au cîștigat "tricolorii" după stagiul din Turcia

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 21:17

Reprezentativa divizionară a României a încheiat stagiul de pregătire cu o victorie, 2-1 cu bulgarii de la Beroe Stara Zagora. De altfel, elevii lui Anghel Iordănescu au cîștigat și precedentele două întîlniri cu Torpedo Kutaisi, 5-1, și Zimbru Chișinău, 1-0.

Mihai Stoichiță, fostul campion cu Steaua în 1998, a analizat turneul "tricolorilor" și a spus ce a cîștigat echipa națională după cele trei amicale.

"Acest stagiu de pregătire al echipei naționale fost util, pentru că selecționerul a putut să facă antrenamente, să îi cunoască pe jucători, dar nu prin prisma meciurilor. Jocurile au fost cum au fost, puteau fi alte echipe, dar era același lucru.

În astfel de cantonamente se dezvăluie caracterele, se văd modul de comportament, docilitatea jucătorilor... sînt multe lucruri. Cred că a fost util, chiar dacă nu spectaculos. În momentul în care joci cu cine joci, nu ești foarte entuziasmat", a declarat Mihai Stoichiță la Digisport.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  07 Februarie 2016, 08:23

Singurul câștig e că ne-am lămurit de ramolitul Cașchetă , dacă mai era cazul ... E caz de sanatoriu , iar el umblă lela prin Turcia ... Băi Burlene , tu nu vezi că papa Chicken antrenează și joacă ca pe vremea lui Tutankhamon ? România e echipa cu cel mai urât joc din Europa , de departe ...

robertino2
robertino2  •  06 Februarie 2016, 21:37

Cel mai mare castig al turneului este ca si-a luat nea Puiu diurna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează