FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRITICI

Analizează Grecia de la TV » Victor Piţurcă a decis să nu meargă la Mondial: "Era necesar să vină, vedea şi el cum se joacă fotbalul modern"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 16 iunie 2014 12:13

Ionuţ Lupescu va analiza pentru UEFA meciurile de la Mondial şi a comentat faptul că Victor Piţurcă a decis să nu meargă în Brazilia să urmărească viitoarea adversară a României din preliminariile Euro 2016, Grecia.
"După părerea mea, e interesant şi necesar ca un selecţioner să vadă meciurile de la Cupa Mondială de la faţa locului. Altfel se văd partidele de pe stadion şi îţi faci o idee mai clară despre ce se joacă în fotbalul modern.

Nu ştiu cum şi-a făcut el planurile, dar ţinînd cont că în preliminariile pentru Euro 2016 sîntem în grupă cu Grecia, cred că ar fi putut analiza meciurile lor, dacă venea în Brazilia. Cu siguranţă, ar fi avut ce vedea", a declarat Lupescu pentru Adevărul.

Grecia a pierdut primul meci, 0-3 cu selecţionata Columbiei. În grupa preliminară a Euro 2016 România va mai avea ca adversare Finlanda, Ungaria, Irlanda de Nord şi Feroe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
helioglobalus
helioglobalus  •  16 Iunie 2014, 21:31

A economisit banii statului ,că oricum nu înţelege nimic, e cel mai obtuz şi odios antrenor din istoria Naţionalei! A venit timpul pt. un antrenor străin, Petrescu a plecat la arabi, Lucescu e depăşit, şi alţii n-avem!

goghe
goghe  •  16 Iunie 2014, 13:57

Bine Lupescule! Ai dovedit inca o data - daca mai era cazul - ca esti ranchiunos si prost. Ce sa vada Piturca la greci?! Jucatorii care nu vor mai fi dupa Mondial ca ies la pensie si nu o sa ii vedem pe teren in meciurile cu noi?? Prost ai fost ca fotbalist - noroc ca ai fost fiul cui trebuie, prost ai ramas. Ca sa nu mai vorbim de "integritatea" de care ai dat dovada cind te-ai lasat angajat la federatie .....

marioa
marioa  •  16 Iunie 2014, 13:02

Cum adica sa vada cum se joaca fotbalul modern? Poate sa se duca acolo sa ii invete el pe aia ce inseamna fotbal modern ca doar el le stie pe toate. Nu mai are ce invata si nici nu primeste sfaturi de la absolut nimei. Este cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor la nivel de fotbal mondial. Hais a fim seriosi totusi. Ce dracu sa priceapa asta? Poate sa se fi dus in Brazilia sa ii invete pe aia barbut caci nicio sansa sa invete el ceva fotbal chiar daca vede un meci de 10 ori.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează