FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Andone e nervos după meciurile naţionalelor: "FRF trebuie să îi respecte pe ceilalţi"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 14:57

Ioan Andone a fost extrem de critic la adresa lui Cristi Dulca, selecţionerul naţionalei de tineret, acuzându-l ca a luat dinamovişti la lot fără să îi folosească.

"Rotariu se duce la naţionala de tineret şi nu se califică. Întrebaţi antrenorii şi federaţia. Fiecare trebuie să îşi facă munca şi să îi respecte pe ceilalaţi.

Ne-au luat 6 jucători la lot şi au evoluat doar doi. Mai bine jucam cu Tunariul un meci. Le făcea mai bine jucătorilor un meci cu Tunariul decât să se ducă în deplasare până în Danemarca", a spus Andone la DolceSport, după amicalul Dinamo - CS Tunari, 4-1.

În meciul Danemarca - România 3-0, Olteanu şi Nedelcearu au fost titulari, iar Rotariu a intrat pe parcurs. La lot naţionalei u21, Dinamo a avut 6 jucători: Brănescu, Nedelcearu, Olteanu, Rotariu, I. Şerban, D. Popa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează