FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Andone încearcă să înțeleagă deciziile lui Daum și dă un exemplu de la echipa sa: "N-a mai jucat titular, dar la națională e chemat"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 23:11

Claudiu Keșeru a marcat în meciul disputat de Ludogoreț pe teren propriu cu Arsenal (detalii AICI), iar Ioan Andone susține că Daum a greșit pentru că nu l-a convocat pe atacantul de 29 de ani pentru meciul cu Polonia, de săptămâna viitoare.

Acesta a încercat să motiveze unele decizii luate de selecționerul neamț și a oferit un exemplu de la echipa sa.

"La națională trebuie să aduci atacantul cel mai în formă, cel care speculează o fază. Daum merge cam pe jucătorii pe care a apucat să-i cunoască, el lucrează și cu psiholog.

Rotariu e exemplul cel mai bun. El la mine n-a mai jucat titular în ultimele meciuri, dar la națională e chemat. În schimb, pe Lazăr nu-l ia", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Pe de altă parte, Basarb Panduru este de părere că Daum are o problemă personală cu Keșeru.

"Eu cred că Daum are ceva cu Keșeru. Cred că el a greșit cu ceva, altfel nu-mi explic. Până la urmă, Keșeru joacă în Champions League, nu numai în Bulgaria", a spus acesta pentru sursa citată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mplttev
mplttev  •  02 Noiembrie 2016, 11:42
Postat de gigelos pe 02 Noiembrie 2016, 02:56

Daca si Lucescu in perioada Corvinul gandea cum gandesti matale azi , nea Ando acum nu erai ,, marele " Andone ci nea Nelu fost mare miner actual somer , capsunar in Spania .

Corect.

mplttev
mplttev  •  02 Noiembrie 2016, 11:40

Keșerul e cel mai prost atacant pe care l-ar putea titulariza Daum. Chiar mai prost ca Andone, care e prostia întruchipată. Că dă gol? Nu se vede cum dă gol? Din 6 m cu poarta goală și mingea la picior. Proștii motivează: "bine domne, dar a fost acolo unde trebuia", bineînțeles, că d-aia e plătit să fie pe teren nu la cârciumă.

ray51
ray51  •  02 Noiembrie 2016, 08:55

'Telegramele' de convocare nu le face Daum. El face o lista cu nominalizari, lasand la latitudinea unor 'ciudati' din FRF sa faca o alta 'selectie' ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează