FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Andrei Vochin a renunţat la statutul de membru al Comisiei Tehnice a FRF » Cum îşi motivează decizia

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 23:04

Andrei Vochin a anunţat astăzi, la Digi Sport că renunţă la statutul de membru al Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal.


Fostul redactor-şef adjunct al Gazetei Sporturilor a devenit în martie 2014 consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. În august 2014, Vochin a devenit membru al Comisiei Tehnice a FRF.

Andrei Vochin a explicat astăzi, ca răspuns dat unui cititor la cel mai recent editorial al său: Ziua în care îmi dau demisia, motivele acestei decizii.

"Dacă asta era problema, o sa te dezamagesc, godot. Ştiu ca e greu de crezut in lumea de azi, dar prin venirea la FRF am pierdut mulţi, foarte mulţi bani fata de cât câştigăm la Gazeta. Dacă nu crezi mergem împreuna la fisc si îţi voi putea dovedi cu usurinta. Din păcate, in România, chestiunile ideale nu ţin, voluntariatul e doar o chestie de propaganda. Oricum, începând de azi nu voi mai accepta sa fiu membru in Comisia Tehnica, pentru ca n-am fost in stare timp de un an sa explic exact cu ce mă ocup eu. Decizia am anunţat-o public azi la Digi. Rămân alături de specialişti doar ca sa ajut ca si pana acum, fără a avea si titlul de membru si fara a ma implica in vreo decizie tehnica. Dar in aceasta comisie, care in sfarsit functioneaza, dupa ce 24 de ani a figurat doar pe hartie, sunt oameni cu adevart dedicati. Nu incasatori de zeci de milioane de euro fara nicio performanta, precum cei care se baga in seama acum, Mă doare când vad cât lucrează un Ciprian Paraschiv sau un Sandu Tabarca pentru fotbalul românesc, pentru toate aceste proiecte, si când constat atâta Ignoranta, rautate si interes meschin doar pt ca numele lor nu sunt rezonante sau nu fac parte din vreo tabăra. Dar sunt mândru ca, aşa impostor cum sunt, am urnit aceasta comisie, m-am bătut ca loturile sa aibă camere hiperbarice, sa aibă un sistem de monitorizare, şcoala de antrenori sa aibă un sediu decent pe locul de sindrofii din trecut, nu doar o camera obscura in Federatie, selectia sa nu se mai facă pe pile etc. Si sunt mândru ca am aşa colegi, multi dintre ei fără doua de un leu in buzunar, s-au înhamat la o asemenea munca, doar manati de pasiune"- ANDREI VOCHIN

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
goghe
goghe  •  31 Martie 2015, 12:39

Pacat ca ai renuntat, dar respect pentru incercare! Intr-un sistem atit de prost, in care trebuie sa fii fotbalist din "generatia" ca sa ajungi antrenor, manager este greu sa rezisti. Cum spunea cineva mai jos, romanul inca zace in mentalitate comunista, chiar daca are alt nume in ziua de azi.

portardelegenda
portardelegenda  •  31 Martie 2015, 10:24

cum ar fi ca eu spectator sa iau de buna acesta tampenie pe care altul o arunca pe piata din frustrare nepricepere si rautate etc ? V-ati urcat acolo prin discreitarea lui Mircea Sandu dar sunteti total nepregatiti sa gestionati m0mentul . Invatati abia acum si cred ca nici macar nu ati inceput sa invatati la modul in care abordati esecul. Oricum decat cu Nasul mai bine ca macar e o oschimbare . DAR CA CONCLUZIE SUNTETI VARZA

portardelegenda
portardelegenda  •  31 Martie 2015, 10:19

da Andrei dar la nivelul tau de cultura nu ma indoiesc ca cunosti dictonul : ,,drumul spre iad e pavat cu bune intentii" asa ca una e sa vrei si alta e sa stii si sa si vrei si sa si poti asaa ca atunci cand analizezi fi mai circumspect cu zvonurile (dar bine stiu ca astea fac rating si vand bine ) si bazeaza-te pe iniformatii verificate . Spre exemplu un zvon ar spune ca selectionarea lui Hagi jr nu e chiar meritorie (cel putin la acest moment randamentul lui nu jaustifica selcionarea ) si ca ar fi o favoare facuta regelui care vrei sau nu este un brand care va poate crea reale probleme tie si FRF .

Vezi toate comentariile (45)
Comentează