FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Andrei Vochin: "Nici un angajat al Federației nu primește bani pentru ședințele Comisiei tehnice sau ale Comitetului Executiv"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 14:46

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a precizat că indemnizațiile de ședință pentru Comisia Tehnică, respectiv pentru Comitetul Executiv, sunt exclusiv oferite oamenilor din afara Federației.

"De pildă, Ionel Augustin sau Rodion Cămătaru primesc 2.000 lei pentru ședință, dar nici eu, nici Mihai Stoichiță și nimeni altcineva din Comisia Tehnică, persoană care e și angajată, nu a luat vreodată vreun ban", a spus Vochin.

Gazeta a publicat azi sumele pe care le iau membrii celor două comisii, dar FRF insistă că nu e vorba decât despre oamenii care nu sunt angajați, "pentru că cei angajați au în fișa postului să facă parte din diversele comisii, dacă e cazul".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
comabi
comabi  •  16 Aprilie 2018, 00:07

In cazul de fata, v-ati cam furat-o. Sunteti foarte inveninati :))). Macar sa iasa Lupescu. Dar e musai sa vina cu rezultte si cev continuitate, altfel ar fi frectie la picior de lemn.

marius.bxl
marius.bxl  •  15 Aprilie 2018, 21:29

Vochine esti pe faraş.

portardelegenda
portardelegenda  •  15 Aprilie 2018, 19:09

pai cum mai Vochine ,, nici o persoana ' pai Camataru si Augustin ce sunt scaune sau glastre pentru flori ? Daca vrei sa fi transparent pune actele contabile pe masa ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează