FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

Anghel Iordănescu: "Serbia e favorită, însă nu înseamnă că România nu are şansa ei"

iordanescu
iordanescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2009 00:00

Fostul selecţioner al naţionalei, Anghel Iordănescu, speră ca echipa noastră să învingă reprezentativa Serbiei, în ciuda faptului că nu are prima şansă.

"Serbia e favorită, însă nu înseamnă că România nu are şansa ei. Sîrbii au o echipă puternică pînă la un anumit punct, domină clasamentul, dar asta nu înseamnă că România e o echipă mai slabă.
Cred că naţionala noastră trebuie să joace pentru suporteri, pentru viitorul ei, pentru motivaţia celor selecţionaţi. Avem jucători valoroşi, care pot decide scorul unui meci", a declarat Iordănescu.

Anghel Iordănescu şi-a reamintit de perioada petrecută la naţională şi a discutat despre procesul de reconstrucţie al reprezentativei lui Răzvan Lucescu.

"Reconstrucţia naţionalei se va face din mers. Asta înseamnă să o faci treptat, la fiecare selecţie, la fiecare joc. Jucătorii trebuie să vină cu dorinţa de a-şi reprezenta cît mai bine ţara. Din păcate, imnul şi tricolorul nu mai au aceeaşi importanţă pe care o aveau atunci cînd antrenam eu naţionala. Cînd eu am venit la naţională, echipa tocmai ratase calificarea de la europeanul din '92 şi era să rateze calificarea de la mondialul din '94. Am avut norocul că am dat peste un grup de jucători talentaţi, care s-au putut dezvolta", a încheiat Anghel Iordănescu la televiziunea sportro.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (4)
 •  10 Octombrie 2009, 22:34

Unul ca Iodanescu a facut echipa Romaniei sa fie printre cele mai bune din lume,pecand Piturca astricat totul infotbalul nostru numai avem echipa numai avem jucatori care sasi dea sufletul pentru nationala ar trebui sa se faca o echipa cu numai tineri si care sa joace pentru tara lor cu drag nu impinsi si nasul pe sus ca parca or fi cine stie ce mari vedete ale fotbalului mondial.

 •  10 Octombrie 2009, 19:57

Deci..franta si Serbia porneste ca favorite ...)))

gbrlconstantin
gbrlconstantin  •  10 Octombrie 2009, 19:54

mai bine sunatil pe jiji

Vezi toate comentariile (4)
Comentează