FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Daniel Isăilă, primele declarații despre îndepărtarea de pe banca României

Daniel Isăilă e considerat arhitectul actualei generații de la România U21
Daniel Isăilă e considerat arhitectul actualei generații de la România U21

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 13:46

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // În ziua în care „tricolorii” mici dispută meciul de o importanță capitală cu Anglia, Daniel Isăilă, predecesorul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei mici, a dezvăluit în premieră motivul pentru care nu a mai fost antrenorul secund al primei reprezentative, post pe care l-a ocupat în timpul mandatului lui Anghel Iordănescu. 

 

„N-a fost o chestie personală între mine și Federație. Nu mi s-a oferit o propunere de prelungire. Nu știu de ce nu mi-au propus asta, poate n-au fost mulțumiți de munca pe care am prestat-o. Eu am fost foarte mulțumit, a fost ceva peste așteptările mele”, a declarat Daniel Isăilă, la GSP Live

Daniel Isăilă, 46 de ani, a devenit selecționerul naționalei U21 în 2016, imediat după ce și-a încetat activitatea la naționala mare, acolo unde a fost secundul lui Anghel Iordănescu. Isăilă e considerat de unele voci din fotbalul românesc „arhitectul” actualei generații a României U21. 

În vara lui 2018, deși România U21 era neînvinsă în preliminarii, Daniel Isăilă a plecat de la naționala mică, îndreptându-se către Arabia Saudită, unde a semnat cu Al Hazem. 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Azi, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Concluzie dură: pregătirea fizică din perioada Reghecampf - Neubert a avut rezultate rapide, dar a distrus jucătorii. “Uitați-vă câți au avut accidentări grave”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  21 Iunie 2019, 15:48
Postat de steaua.libera pe 21 Iunie 2019, 14:26

Generația asta trebuie mutată in corpore la Naționala mare! Așa a făcut la un moment dat Belgia

Sunt de aceeasi parere. Este LOGIC. CONTRA trebuia CEL PUTIN sa plombeze echipa veche pe criteriul - "SA SCAPAM de putoret si mosnegaraie". Dar contra a sfidat LOGICA, comitand favoritisme si oferind satisfactie impresarilor.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  21 Iunie 2019, 15:20

Isaila are un mare merit in construirea actualei echipe, dar partea cea mai grea, inclsiv victoriile cu Portugalia si cu Tara Galilor au fost realizate sub conducerea lui Radoi. Deocamdata nici Radoi n-a castigat nimic. Multe vor depinde de rezultatul de deseara cu Anglia. O infrangere ar face sa se uite tot ce s-a realizat bun pana acum. O victorie ar duce echipa spre JO de la Tokyo, ceea ce ar fi o mare performanta. Ar fi pacat sa nu facem acest pas important mai departe. Hai Romania!

10153197333999590
Chris Montora  •  21 Iunie 2019, 15:12

Dezinformati prin omisiune: Declaratia era legata de neprelungirea contractului la echipa de seniori dupa demiterea lui Daum, nu de plecarea de la U21. De la U21 a plecat ca a vrut el sa castige mai mult la arabi (lucru normal de altfel) ba chiar a si platit clauza de reziliere a contractului cu U21.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează