FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Anunț-bombă al premierului Mihai Tudose: "Gică Popescu e noul meu consilier". Ce misiune principală va avea "Baciul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 22:43

Gică Popescu a fost numit consilier al premierului Mihai Tudose pe probleme de sport. În principal, fostul căpitan al naționalei se va ocupa de organizarea EURO 2020, când România ar urma să găzduiască partide alături de alte țări ale Europei.

Anunțul a fost făcut chiar de Mihai Tudose, în emisiunea lui Mihai Gâdea, "Sinteza Zilei", de la Antena 3. 

"Vă dau o veste ca și cadou de ziua dumneavoastră, că știu că e prieten cu dumneavoastră. În 2013, România s-a bătut în piept că organizează o grupă de la CE de fotbal. Am bătut palma cu UEFA, am fost foarte mândri în momentul ăla. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane.

Printre altele lucruri "mărunte" pe la Guvern, că riscăm să ne facem de râs că nu putem face lucrul ăsta. Și pentru că nu ne pricepem la fotbal, am zis să găsim pe cineva, un bun manager de proiect.

Am găsit niște oameni extraordinari, dar ei se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care știe unde e UEFA. S-a discutat cu soluția respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să știe în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu", a declarat Mihai Tudose, la Sinteza Zilei.

Va fi primul loc de muncă oficial pentru Popescu de la eliberarea din închisoare, pe 4 noiembrie 2015. El a stat 20 de luni după gratii, după pedeapsa de 3 ani, o lună și 10 zile primită în Dosarul Transferurilor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
1557072977681835
Geta Grozav  •  11 Ianuarie 2018, 19:36

in tara in care presedintele camerei deputatilor este condamnat penal( cu suspendare),presedintele senatului este judecat pt.fapte tot penale, de ce nu ar fi bun un consilier al primului ministru un alt condamnat (cu executare) ,tot pt.fapte penale???

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  11 Ianuarie 2018, 14:31

In sfarsit am aflat cum poti ajunge consilier al unui premier in Romania :) Anticipez valuri de simpatie din occident si de la Bruxelles. Mi se pare mie sau toti indivizii aia din lotul ala de puscariasi, mai putin Borcea, sunt liberi, cu averile intacte, cu cazierele curate si mult mai bine decat inainte?

caminero
caminero  •  11 Ianuarie 2018, 10:54
Postat de randoom.__ pe 10 Ianuarie 2018, 23:00

acuma sincer,ca tot veni vorba de stadioane,nu mai este timpul fizic pentru a se face un stadion pentru rinamo aka rusinea romaniei. peste un an si ceva trebuie sa fie gata stadionul,de nu,nu se mai face niciodata. bine,pana peste un an si ceva nu o sa mai existe dinamo aka rusinea romaniei. bancruta frauduloasa este nemiloasa.

Aberezi, redactore. Eu înțeleg că aici spui niște chestii pe care n-ai voie să le spui în calitatea oficială de redactor ghesepe, dar nu ți se pare straniu că nici zece la sută din predicțiile tale nu se împlinesc?!? Proaste surse mai aveți p-acolo, măi!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează