FOTBAL  »  NATIONALA  »  REVENIRE

Anunț surpriză! Naționala s-ar putea baza din nou pe un superjucător: "Se gîndește să revină la națională"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 10:11

Fostul antrenor al Universității Cluj, George Ogăraru, a mers la un curs de perfecționare și a ales să facă practica la Lazio Roma. A discutat acolo cu Ștefan Radu despre posibilitatea revenirii acestuia la echipa națională. 

"Am stat puțin de vorbă și cu Ștefan Radu pentru a înțelege lucruri așa din sînul echipei.

Am vorbit și despre revenirea la națională a sa și mi-a zis că se mai gîndește. E foarte bine.

E polivalent, poate juca 2-3 posturi. Naționala are nevoie de el. Sper să revină la sentimente mai bune și să treacă peste orgoliu", a precizat George Ogăraru pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 Ianuarie 2016, 18:46

este exact superjucatorul care ne lipsea! bravo, george! poate-l convingi si pe radoi, ca tot este somer acum...

adicn
adicn  •  05 Ianuarie 2016, 15:50

Ahaa, acum e bună echipa națională, că e calificată, altfel nu venea domnul Ștefan, nu venea să-ți strice palmaresul..ba nu, nu ne trebuie, să stea acolo, ne spunea că are nevoie de liniște, parcă...nu?!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Ianuarie 2016, 15:47
Postat de sumred pe 05 Ianuarie 2016, 15:09

Sa ne lase si Radu Stefan. O fi el dinamovist dar nationala nu se refuza niciodata. La fel si Sapunaru... Radoi la fel a procedat. Astia nu sunt romani adevarati, nu poti refuza nationala pentru orgoliul tau, ca te-ai certat cu antrenorul sau cu altcineva. Si cam la fel e si cu cei de la FCSB, daca Reghe nu vrea sa-i lase in pregatiri, sa nu-i mai ia deloc. Nu-mi pasa ca e dinamovist, stelist sau de la alta echipa. Daca refuzi nationala esti pa. Fara fitze, ifose si talente, doar munca, seriozitate si modestie.

Ai o capacitate de intelegere limitata prietene. Mai informeaza-te si tu despre ce e vorba acum in luna ianuarie facut de gheneralul Cashketa, nu e vorba de Nationala Romaniei, nu o refuza nimeni, e un TRIAL cu jucatorii care nu o sa fie selectionati pentru turneul din Franta. Are el chef sa arate ca mai poate antrena, ca face el cantonamente si alte prostii. Si nu sunt adusi aia care joaca in mod normal la Nationala, ci altii ca sa ii "vada" si Father Chicken, el nu a auzit de internet sau macar sa mearga sa vada 'pe viu' meciuri in liga 1 cu baietii respectivi. Il inteleg, e frig, cand o sa reinceapa campionatul o sa fie zapada de 2m, e greu de ex. sa mergi pana la Botosani sa vezi meciuri, e mai usor sa vina ei la tine.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează