FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Aproape de o premieră! Naţionala României ar putea avea un jucător străin chiar de la meciul cu Grecia: "Vrem să se rezolve rapid"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 20:05

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a dezvăluit că în ultimele zile Federaţia a făcut eforturi mari pentru a-l naturaliza pe Kehinde Fatai, atacantul celor de la Astra.

“Pentru noi este îngrijorător că o parte dintre jucătorii pe care Piţurcă vrea să-i convoace pentru meciul cu Grecia nu au echipe. Ne dorim o calificare pe care n-am mai obţinut-o de foarte mult timp.

Problema Fatai ne interesează. Chiar ieri domnul Burleanu a purtat o discuţie cu doamna Tocală pe această speţă.

Este un fotbalist interesant pentru noi şi vom vedea ce se va putea face pentru a fi convocabil cît mai rapid posibil. Mi-aş dori să se rezolve cît mai curînd problema lui”, a spus Chivorchian la Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
helioglobalus
helioglobalus  •  31 Iulie 2014, 09:48
Postat de vladutz13 pe 29 Iulie 2014, 22:34

Chiar merita baiatul, mai ales ca de 10 ani joaca fotbal in Romania.... inca il tin minte de la Farul :), de povestea cu butelia :)))

spaima buteliilor era liberianul Ben Teekloh, nu Kenny...

helioglobalus
helioglobalus  •  31 Iulie 2014, 09:40
Postat de soseta.ucigasa pe 29 Iulie 2014, 21:13

nu prietene. ti-am amintit pt ca spuneai ca e zero cu echipele mari. fatai e slab. asta e realitatea. avem solutii mai bune la noi decat acolo. si cum ziceam, naturalizarile merita facut numai pt jucatori de f mare valoare comparativ cu ce avem. acum fiecare cu parerea lui. eu nu vreau ca tine o echipa de 11 straini. pana la urma nationala se mai numeste si 'reprezentativa'. cum te-ar reprezenta 11 straini?

Într-o ţară care a vândut tot, sau mai degrabă a donat străinilor până şi ramuri strategice ale economiei, ar trebui să evolueze obligatoriu 8 străini, un ungur, un rrom şi un gay.

helioglobalus
helioglobalus  •  31 Iulie 2014, 09:30
Postat de soseta.ucigasa pe 29 Iulie 2014, 20:47

zidane s-a nascut la marrseile, benzema la lyon, evra a ajuns la 3 ani in franta etc. vezi o diferenta? naturalizat poti sa spui ca e diego costa. cam atat din cazurile mari. restul, toti, sunt jucatori crescuti de tarile respective

Dar Olisadebe, care era cel mai bun polonez la un moment dat...

Vezi toate comentariile (90)
Comentează