FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Atac brutal la conducerea FRF: "Cine să conducă Federația? Următorul selecționer va veni tot pe pile"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 20:32

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, i-a atacat dur pe șefii FRF pentru faptul că n-au stabilit încă vreun meci amical în cantonamentul naționalei de la finalul acestei luni.

"Nu pot să cred că naționala nu are stabilit nici un meci amical în cantonament. Dar e de înțeles. Cine să conducă la FRF în afară de Marcel Pușcaș, care și ăsta e tras pe linie moartă?! N-au pic de experiență.

Tot pe pile va veni și viitorul selecționer, la fel ca și cel de acum.

Ei au venit într-un sediu nou, extraordinar. Cu bazele de la Mogoșoaia și Buftea terminate. Oricine poate conduce așa", a spus Dumitru Dragomir la Digisport.

"Acest turneu e fără precedent. N-am auzit în lume așa ceva. Nu se poate o echipă califiată la un turneu final să nu-ți găsești adversar. Echipa națională va juca probabil cu vreo echipă de club din Macedonia. Cred că a fost o scăpare. Cred că au sărbătorit foarte mult după calificare și au uitat de datele meciurilor. E un fiasco total" Florin Prunea, președinte CSMS Iași

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (12)
zizu
zizu  •  21 Ianuarie 2016, 13:40
Postat de orlick pe 21 Ianuarie 2016, 09:11

Cand nu intelegi ceva, arunci cu acuzatii fara acoperire. Daca erai in evul mediu, l-ai fi condamnat pe Reghe sa fie ars pe rug pentru vrajitorie.

nuuuu nu ptr vrajitorie.....ca nu stie el de astea...*** care e ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

orlick
orlick  •  21 Ianuarie 2016, 09:20
Postat de Claudiu Sebastian Bate pe 21 Ianuarie 2016, 08:48

Cat mai trebue sa suportam aparitiile in media a unor indivizi gen Mitica ori Nasu Sandu????Chiar nu intelegeti,ca acesti profitori si neica nimeni ai managementului sportiv, va deprofesionalizeaza si pe voi!!!!!???? Singura lor performanta in fotbal este falimentul,pe care il vedem astazi!!!!Bravo....

Nu imi sunt simpatici nici Corleone, nici Nasul dar asta nu inseamna ca acum Mitica nu are dreptate: la FRF e o mare debandada. Cum sa pleci in cantonament fara sa ai niciun amical perfectat? Ai senzatia ca Burle...scu face treaba buna? Care ar fi realizarile lui?

orlick
orlick  •  21 Ianuarie 2016, 09:11
Postat de zizu pe 20 Ianuarie 2016, 22:48

e clar...se pregateste terenul ptr reghe....:)! ptr a masca dependenta de pungute a fcsb istilor...care la nationala nu si vor mai primi portia si iar vor veni citez..."grasi,neantrenati.." reghe face totul ptr a veni la nationala si .....a detine monopolul in fotbalul romanesc....! indopand jucatorii,cu ce...numai ei stiu,faptul ca peste un timp acestia e posibil sa fie epave...conteaza mai putin.... ! buzunarele lui becali sa fie pline,iar familia prodan sa puna mana pe tot ce e fotbal in romania...! cu pungute cu tot

Cand nu intelegi ceva, arunci cu acuzatii fara acoperire. Daca erai in evul mediu, l-ai fi condamnat pe Reghe sa fie ars pe rug pentru vrajitorie.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează