FOTBAL  »  NATIONALA  »  FOTBAL

Atac fără precedent la doi antrenori români consideraţi de top: "Sînt rupţi de fotbalul de performanţă"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 01 ianuarie 2015 20:29

Cosmin Olăroiu şi Dan Petrescu au fost pe lista largă de eventuali selecţioneri ai naţionalei României după ce Victor Piţurcă a ales să plece la Al Ittihad, însă Dumitru Dragomir consideră că cei doi tehnicieni n-au valoarea necesară pentru a ajunge pe banca naţionalei.

Fostul preşedintele al LPF desconsideră fotbalul arab unde antrenează Olăroiu şi Petrescu şi compară echipele de acolo cu formaţiile din liga a doua şi a treia din România.

" Dan Petrescu, dacă ţinea la el, nu trebuia să se ducă în Arabia. Şi-a înecat cartea de vizită acolo. Nu poţi să aduci la naţională un antrenor din lumea arabă. Olăroiu e rupt de fotbalul de performanţă. Ce fotbal au în Dubai? Am fost şi am văzut, e ca la Divizia C. Rar găseşti o echipă de Divizia B", a spus Dumitru Dragomir la Dolcesport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (64)
gabisp
gabisp  •  02 Ianuarie 2015, 17:00

Faceti ce faceti si ii dati inainte cu "eternul" militian dedulcit la banii capitalistilor insa cu naravuri tipic comuniste. L-ati facut "Mafalda", ghicitorul si prezicatorul nr.1 al tarii , ia-ti facut reclama ( NEMSCATA ) si voi si TOATE televiziunile ani de zile ( de fapt eu, ca cititor din cand in cand al GSP, sunt convins ca omul a "cotizat" ani de zile la voi cu bani ca sa-i faceti reclama zilnica pe cand era seful FRF...) Acum nu mai e si voi o tineti ..langa...Mai scutiti-ne odata-pentru totdeauna- de profetiile si smecheriile acestui personaj care intr-un stat NORMAL si-ar fi scris acum memoriile ca sa iasa mai repede "afara" ...

ochi_ager
ochi_ager  •  02 Ianuarie 2015, 12:27

Nicio zi fără Mitică! E clar, omul are ochi. Patru. De-aia vede tot, nu-i scapă nimic. Nu știu cum de nu-l iau măcar consultant, dacă nu antrenor, Barcelona, Bayern, Brazilia... Iar, când ia și el o pauză de șpriț, îi avem pe Liță Dumitru și pe Șumi, pe Rada și alți specialiști fără egal. GSP-ul să trăiască!

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Ianuarie 2015, 11:58
Postat de valentin.lautaru pe 01 Ianuarie 2015, 23:21

vezi ca cigannul de la donetsk este cel mai bun antrenor Roman, in plus mai nou pe pagina de facebook a dinamovistilor M.Lucescu cica ar fi semnat un precontract cu Galatasaray :D :D :D si te rog nu-l mai fa cigann ca a fost antrenorul nostru cel mai bun, va ramane un dinamovist adevarat ;) Ce mult mi l-as dori antrenor la Dinamo dar din pacate numai are varsta de 30 de ani ( cel putin) :D

Fără să mă intereseze "rădăcinile" sale etnice,, sunt perfect de acord că dl. M. Lucescu este un antrenor valoros și a avut o contribuție substanțială la istoria clubului dinamovist, atât ca jucător cât și ca antrenor. Mă așteptam însă la mai multă "generozitate" (mai ales sub formă bănească) din partea domniei sale la revitalizarea clubului după declararea insolvenței. În condițiile în care actualul acționar principal "respiră greu", e greu de crezut că echipa va reuși să obțină curând rezultatele cu care era obișnuită în urmă cu câțiva ani !

Vezi toate comentariile (64)
Comentează