FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA, VINERI, 21:45, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Atacuri în serie din partea steliștilor la adresa lui Daum: "Alibec n-are nicio șansă să mai joace la națională"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 19:35

Oficialii de la FCSB sunt revoltați de faptul că Denis Alibec (26 de ani) n-a fost selecționat la naționala României, iar Helmuth Duckadam a reacționat dur, după ce și Gigi Becali îl făcuse praf pe selecționer deunăzi. 

Președintele de imagine al roș-albaștrilor spune că nu înțelege de ce selecționerul Christoph Daum s-a mai deplasat în Portugalia, la meciul cu Sporting Lisabona, dacă nu l-a luat la națională și pe Alibec.

"De ce să-l mai chemi pe Alibec la națională, dacă nu-l folosești titular? Eu n-am înțeles de ce a făcut deplasarea și a cheltuit bani, domnul Daum, pentru a se deplasa la Lisabona.

Mă gândesc că a venit să vadă jucătorii în formă, să se convingă, nu? S-a convins de Niță, pe care-l știa, dar pe care nu-l va folosi niciodată, de Pintilii, care e probabil unul dintre titulari, de Benzar, care nu a jucat, deci nu a avut ce să vadă, iar pe cei mai buni nu i-a luat!

Alibec, care a făcut o partidă de excepție și aici, și acolo, nu a fost chemat. La Lisabona, și Enache a făcut un meci foarte bun, aici mai puțin”, a spus Duckadam la TV Digi Sport.

"Trebuie să joace 100%, timp de 120 de minute, dacă meciul are prelungiri, ca să poate fi convocat de Daum? Așteptăm și noi acei jucători. Alibec n-are nicio șansă să mai joace la națională, dacă Daum gândește așa" Helmuth Duckadam

  • România - Armenia se joacă pe 1 septembrie, în timp ce Muntenegru - România se joacă pe 4 septembrie. Ambele partide încep la ora 21:45.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
brandremist
brandremist  •  31 August 2017, 21:29

Ah... Deci steliștii nu numai că-l voiau convocat la lot, dar trebuia să fie chiar titular după mintea unora! Bă ce obrăznicie!!! :))

stefan..
stefan..  •  31 August 2017, 21:23

Disperare la GSP! Daca aliBec lui nu e la nationala, cum sa sa-si umfle conturile becAli? Ca doar de acolo vine "subventia". De ce nu s-a pus asa de tare problema cand jucatorul in discutie evolua la Astra?

tinn
tinn  •  31 August 2017, 20:47
Postat de dan2010 pe 31 August 2017, 20:08

Problema lui Alibec este ca si el gandeste la fel ca si Duckadam, si FCSB. Daca gandeste ca ei, sincer ce sa caute la Nationala? Daum are o bila alba ca nu l-a chemat.

Cele mai sigure pariuri pe urmatoarele 2 meciuri sunt: Romania nu da gol.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează