FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL

Atletico Madrid, modelul perfect pentru naționala României » Răzvan Raț face o comparație inedită

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2015 21:08

Răzvan Raț a acordat un interviu pentru site-ul oficial al UEFA în care a vorbit despre adversarele naționalei României din Grupa A de la Campionatul European din Franța.

Căpitanul "tricolorilor" a comparat naționala noastră cu echipa de club Atletico Madrid datorită stilului ei pragmatic.

"Stilul nostru începe de la organizarea din apărare. Tactica este să nu primim gol şi, de aici, să ne oferim şanse de a marca. Cel mai important lucru este apărarea. Putem compara echipa cu Atletico Madrid, din era lui Diego Simeone. Cel mai important lucru este să nu primeşti gol", a spus Raț.

Fotbalistul lui Rayo Vallecano a vorbit și despre țara gazdă, care va fi totodată și primul adversar al naționalei României.

"Este o grupă echilibrată. Franţa este favorita. E ţara gazdă şi are o echipă de top. Primul meci va fi unul foarte important pentru noi. Teoretic, Franţa e mai bună ca România, dar orice se poate întîmpla pe teren. Ne dorim să depăşim faza grupelor" Răzvan Raț

România e în Grupa A alături de Franța, Elveția și Albania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  30 Decembrie 2015, 08:09

ok sa nu primesti gol e tactica , inteleg , si daca totusi se intampla sa intre din intamplare basica in atze ? Atunci ce se intampla ? Raspunsul ar fi : Baietzii se duc la baie iar noi schimbam canalul ca e gata totul . Cu GENERALU cel putin asta e lucru sigur . Multumim ca ne ucideti sperantza

840638829388507
Ady Max  •  30 Decembrie 2015, 07:56

Ratzusca trebuia sa spuna ca tactica noastra e sa nu dam gol,cica sa nu primim....hahaaa. Am impresia ca o sa luam o caruta, sa vedem atunci ce tactica am aplicat. Esti varza ratzusca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează