FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALE

Au crescut costurile de organizare » Cât va plăti Federația pentru partidele cu Lituania și Spania

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 17:24

FRF va cheltui peste 480.000 de euro pentru organizarea meciurilor amicale cu Lituania și Spania, susțin surse in cadrul instituției, conform news.ro.

Într-o conferință de presă susținută marți, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că au existat creșteri de costuri din cauza faptului că meciurile nu pot fi disputate pe Arena Națională, fără a preciza însă suma.

"Sunt anumite creşteri de costuri, în sensul că trebuie să se deplaseze toată echipa federaţiei în alt oraş şi în plus încasările sunt mai mici pe Cluj Arena decât ar fi fost pe Arena Naţională. Dar ne asumăm aceste pierderi pentru ca echipa să poată evolua în faţa tuturor suporterilor români", a declarat Burleanu.

România va juca miercuri împotriva Lituaniei, la Giurgiu, începând cu ora 20:00, urmând ca duminică "tricolorii" să întâlnească Spania, la Cluj, de la ora 21:45.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează