FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACUZAȚII

Fotbalistul care a luat 5 titluri cu Steaua face acuzații grave la adresa FRF: „Fiul meu n-a dat șpagă și nu a fost chemat. Naționala șpăgarilor e un subiect închis”

Joe Panait, încercuit
Joe Panait, încercuit

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 17:14 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 01:41

Curg acuzațiile grave la adresa oamenilor din Federația Română de Fotbal și a modului în care s-ar face selecțiile la naționalele de juniori. După Marcel Răducanu, a venit rândul fostului stelist Aurel Joe Panait să expună o situație care l-a scandalizat.

În vârstă de 54 de ani, fostul jucător al Stelei, stabilit în prezent în Germania, mărturisește public o întâmplare care l-ar fi avut în prim-plan pe fiul său, despre care spune că a fost ignorat de oamenii din FRF fiindcă „nu a dat șpagă”. Băiatul lui Panait, trecut de vârsta adolescenței, evoluează în diviziile regionale din Germania. 

Fotbalistul care a luat 5 titluri cu Steaua face acuzații grave la adresa FRF: „Fiul meu n-a dat șpagă și nu a fost chemat. Naționala șpăgarilor e un subiect închis”
Fiul lui Joe Panait, în dreapta / Sursă foto: Facebook

„Are dreptate domnul Marcel Răducanu. Am pățit-o și eu cu băiatul meu care juca la juniori în Bundesliga U17-U19 și nu a fost chemat că nu a dat șpagă. Pentru mine, este un capitol urât și închis cu așa-zisa echipă națională de șpăgari”, a scris Aurel Joe Panait, la o postare a Gazetei Sporturilor de pe Facebook.

Fotbalistul care a luat 5 titluri cu Steaua face acuzații grave la adresa FRF: „Fiul meu n-a dat șpagă și nu a fost chemat. Naționala șpăgarilor e un subiect închis”
Postarea lui Joe Panait

Ieșirea lui Marcel Răducanu l-a ambiționat și pe Panait

Reacția virulentă a lui Panait vine la scurt timp după dezvăluirile lui Marcel Răducanu, cel care a acuzat că un alt jucător cu origini românești aflat în afara granițelor refuză să se mai prezinte la loturile de juniori ale României: Leone Hîrtopeanu (15 ani), fotbalist legitimat la Rot-Weiss Essen, formație din liga a treia germană, acolo unde joacă la nivel de juniori. 

Este un alt caz de acest tip, după cel al lui Andrei Coubiș, de la AC Milan, care a refuzat să mai vină la naționala României, alegând în schimb Italia. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Daniel Boloca.

Aurel Joe Panait are 7 trofee la Steaua

Aurel Panait a evoluat pentru Steaua 5 ani, între 1991 și 1996, perioadă în care a cucerit nu mai puțin de 7 trofee alături de „militari”. A mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, VfL Herold Modling (Austria 2), Wuppertal (Germania 3), FSV Mainz, SV Wehen (Germania 3) și Dynamo Berlin (Germania 3).

Fotbalistul care a luat 5 titluri cu Steaua face acuzații grave la adresa FRF: „Fiul meu n-a dat șpagă și nu a fost chemat. Naționala șpăgarilor e un subiect închis”
Joe Panait, încercuit

VIDEO Mihai Stoichiță, după Rapid - Farul 1-1: „Nu vă mai gândiți la o echipă națională care să aibă individualități ce pot câștiga un meci”

Citește și alte știri de actualitate:

Marcel Răducanu spune că un alt fotbalist român aflat în străinătate refuză să mai vină la naționala României: „Ce nu are copilul ăsta? Poate că taică-su nu i-a cointeresat pe anumiţi oameni din Federaţie”

Veste mare pentru echipa din Superliga! Se inaugurează un stadion la care se lucrează de 4 ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
istet10
istet10  •  03 Aprilie 2023, 18:00
Postat de iri_ pe 02 Aprilie 2023, 20:07

Dar de ce sa reclame? De ce nu se pot sesiza institutiile statului cand deja apar atatea articole si zvonuri. Chiar sunt minciuni si frustrari toate? Chiar nu cred...

Un articol ce reprezinta? Nimic. E plin de articole fara noima. Sa se sesizeze ca ce? Ca exista dare de mita? Cine a dat cui? Fara denunt sau autodenunt nu se poate urni ceva.

istet10
istet10  •  03 Aprilie 2023, 17:54
Postat de Timofte87 pe 02 Aprilie 2023, 22:12

Joe nu a spus ca e progenitura lui vreo uriasa valoare .Desi ajung fotbalisti cei de care se trage mult , impinsi , pana la urma iese ceva . El a zis ca daca dadea spaga era chemat .Nu a dat nu fost chemat .Foarte simplu , ceilalti or fi dat ? Ca oricum fotbalisti nu ies .Chiar au disparut fotbalistii din Romania ? Nu . Odata ce la prima echipa il refuzi pe Boloni si il iei pe *** ,va dati seama ce e pe la copiii ? De la Piti Varga , Ianovschi , Jurca , Bukossy am ajuns la Vasai si cum i-o mai chema .E unul Victor Ene ,ii raspunde obraznic lui Marcel Raducanu , ce sa intelegi ...

Si cum probeaza asta?

ccc23
ccc23  •  03 Aprilie 2023, 16:13
Postat de pireusx pe 02 Aprilie 2023, 19:23

Si tu esti mai penibil. Se vede din avion ca de joaca pe pile . Iti trebuie ochelari de cal sa vezi ce rezultate avem la nationalele de juniori? Daca joaca in Liga 5-6 in Germania ca si junior e ca si cum ar juca in Liga 2 la noi . Cam asa deferenta e . Dar tu n-ai de unde sa stiu asa ceva . De aia cand ajung copii la 18-19 ani prefera nationala unde au crescut .

Poate ca sunt penibil..da tu esti un 1d1.0t….referitor la progenitura lu Panait ,se dovedeste ca am dreptate ..baiatul nu a jucat la profesionisti si cred ca e trecut bine se varsta majoratului..Deci daca era vreo valoare juca si el pe undeva ..macar la profesionisti

Vezi toate comentariile (50)
Comentează