FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Avertisment de la Mircea Sandu pentru Răzvan Burleanu: "Nu e uşor să lucrezi cu Mircea Lucescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 13:47

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, îl avertizează pe Răzvan Burleanu despre felul lui Mircea Lucescu de a lucra. "Naşul" e de părere că o venire a lui "Il Luce" pe bancă ar reprezenta un mare avantaj pentru România. 

"Dacă poate să le pregătească pe amîndouă, foarte bine. Eu nu sînt adeptul unui dublaj. Şi eu la un moment dat am gîndit-o, acum vreo 4 ani.

Chiar dacă antrenorul de naţională nu lucrează zilnic pe teren, el trebuie să lucreze zilnic în contactul pe care îl are cu jucătorii, cu reprezentanţii cluburilor.

Dacă Mircea îşi dă acordul, ar fi foarte important pentru echipa naţională. Meciul cu Irlanda de Nord nu va fi uşor, e principala contracandidată pentru locul 1.

Dacă reuşim să nu pierdem, păstrăm şanse clare pentru a printre unul dintre primele două locuri. Dacă batem, ne înscriem pentru locul 1. Lucescu cînd era la Dinamo le făcea pe toate.

E un om foarte meticulos, foarte pretenţios. Nu este uşor să lucrezi cu el. Se aşteaptă ca toţi să fie aşa cum e el", a spus Mircea Sandu la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
ricco
ricco  •  24 Octombrie 2014, 04:36

Mi se pare mie, sau 'Nasu' a schimbat tonul fata de Burleanu?!?!?... De cind e 'Nasu' interesat de cit de usor sau de greu ii va fi lui Burleanu sa lucreze cu Mircea Lucescu???...

zarqa
zarqa  •  23 Octombrie 2014, 17:47
Postat de gigelos pe 23 Octombrie 2014, 17:15

Ce tupeu are individul asta ! De unde stie el cum e sa lucrezi cu Lucescu ? A nenorocit fotbalul romanesc si acum in loc sa-si vada de nepoti , sa se ascunda ca poate supara pe cineva si ies hartii la iveala , vine si da lectii . Incredibil ! Cat despre cei ce-l contesta pe Lucescu sunt 100 % ca nu au mai mult de 16 ani , au citit pe net tot felul de chestii , le interpreteaza cum pot si ei si ce interesanti suntem noi .Baieti , nu va inchipuiti ce frumos poate sa fie fotbalul asta ! astazi este o gluma proasta . Nu mai murdariti , fotbalul nu inseamna Borcea , Becali ,netoiu , Mitica , Nashu . Nu e vina voastra ca sunteti asa , e vina celor de mai sus ca asa au vrut sa va invete .

Multumesc ! Este minunat comentariul. La obiect, fara ranchiuna si cat se poate de real. Fotbalistii din generatiile trecute mergeau impreuna la shprit, rapidisti cu dinamovisti, cu stelisti sau cu "frizerii". Valoarea si-o aratau acolo in "iarba". Cand se intalneau in teren nu aveau tata nu aveau mama. Erau fotbalisti nu oameni cu ghete de fotbal.

mishu_74
mishu_74  •  23 Octombrie 2014, 17:37

Cearta e veche de tot intre Lucescu si Sandu. Isi are originile undeva prin anii '92, cand mafiotii Becalii cu Sandu si inca unul care a murit,(si a carui vaduva l-a luat pe Sandu dupa aia) au vandut toata echipa Dinamo, cea dinainte de revolutie. Ma rog, poate timpul a trecut si a mai vindecat ranile, dar oricum ce au facut diabolicii aia, nu a mai facut nimeni in fotbalul romanesc. Nu stiu toate dedesubturile, oricum putin s-a vorbit in presa de chestiile alea, dar cam asta e motivul pt care Lucescu a taiat orice cooperare cu penalul Sandu.Mda, cam asta e...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close