FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-ISRAEL 0-2

Balint: "Răzvan a procedat bine că a chemat jucători noi la naţională"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Selecţionerul Moldovei, Gabi Balint, sare în sprijinul omologului de pe banca României şi pune eşecul cu Israel pe seama ariei restrînse de selecţie.

"Eu cred că Răzvan a procedat bine că a chemat jucători noi la echipă. El este obligat ca în următoarele patru-cinci luni să-şi creioneze un lot de 24-26 de jucători pe care să se bazeze în viitoarea campanie de calificare.

Nu are ce face, e presat de timp, iar baza de selecţie este destul de mică. În plus, să nu se uite că i-au lipsit şi câţiva jucători importanţi din echipă", a declarat Gabi Balint în Libertatea.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (3)
 •  06 Martie 2010, 14:44

dc a procedat bn nu se vede ca nu se cunosc nu sunt o echipa. daca aduce juct noi aduci 2 sau 3 sa creasca pe langa ceilaltigen mutu si chivu cum au crescut pe langa hagi si popescu

milea46
milea46  •  06 Martie 2010, 10:56

Balint,am senzatia ca si tu simti ceace simtim si noi,suporterii.Razvan a pierdut controlul in vestiar.In locul lui as alege tineri cu calitati certe si in fiecare miercuri libera,asi organiza cu ei meciuri multe,pana cand formez un lot de 20-30 jucatori.Asa cineva din liga 1 e tentat sa aduca in echipele lor vucatori noi si valorosi.Sunt talente fotbalistice dar nu sunt promovate.Si tu poti in Moldova sa aplici aceasta metoda.

 •  06 Martie 2010, 10:28

Creati nationala NOUA!! Jucatori tineri!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează