FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Bătălie cîştigată de Costel Gâlcă: 3 stelişti au fost lăsaţi la vatră de Anghel Iordănescu

Articol de - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 14:58

Costel Gâlcă l-a convins pe Anghel Iordănescu să-i lase trei jucători acasă, "tricolorii" păstrînd alţi cinci pentru amicalele cu Sioni Bolnisi, azi, şi cu Moldova, de sîmbătă

Portarul Valentin Cojocaru, fundaşul Srgian Luchin şi mijlocaşul Alexandru Bourceanu au plecat ieri după-amiază alături de stelişti, înapoi, la Bucureşti.

Cei trei nu s-au mai deplasat în cantonamentul "naţionalei" din Lara pentru alte două amicale ale selecţionatei divizionare. Costel Gâlcă l-a convins pe Anghel Iordănescu să-i lase pe cei trei să se întoarcă în ţară. Mai ales că goalkeeperul Cojocaru s-a şi accidentat, el nefiind luat în calcul pentru ultimul amical cu NK Maribor (0-0).

La prima reprezentativă au rămas Paul Papp, Andrei Prepeliţă, Adrian Popa, Raul Rusescu şi Claudiu Keşeru, care, probabil, vor juca titulari în ultima partidă de verificare a "tricolorilor", cea cu Moldova, de sîmbătă. Diseară, cu georgienii de la Sioni Bolnisi se va da credit celor care au jucat mai puţin sau deloc cu Bulgaria (0-0).

"ÎI mulţumesc domnului Iordănescu pentru că ne-a înţeles şi ne-a lăsat jucătorii, pentru că ei şi-aşa au evoluat destul în acest cantonament şi ne dă şi nouă timp să ne pregătim mult mai bine pentru startul sezonului"
Costel Gâlcă, antrenor Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dora
dora  •  09 Februarie 2015, 16:18

La ce lot numeros are Steaua...si cu astia 3 si fara astia trei...

xnread
xnread  •  09 Februarie 2015, 15:10

Sunt piese importante cu-n aport decisiv in balanta de forte ;-):-)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Februarie 2015, 15:02

Kashcketa ...esti degeaba ...niste meciuri care nu si au avut rostul ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează