FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Becali îl atacă pe Burleanu! Ce îi reproșează șefului FRF: "Are o mentalitate și o atitudine periculoase"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 16:02

Gigi Becali își continuă criticile la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele FRF și l-a atacat pe acesta pentru intențiile sale.

"Burleanu are o mentalitate periculoasă. Are o atitudine care poate crea probleme.

El, dacă mizează pe mulțime, care votează tâmpenii, s-ar putea crede puternic. Așa cum zicea Țuțea «Un prost e un prost, mai mulți proști sunt în principiu». Burleanu să nu folosească mulțimea. Nu vine la noi în casă să facă ce vrea", a spus Becali la Sport ro.

Citește și: EXCLUSIV Henț! Cum a "faultat" Gigi Becali limba română » Ce a scris patronul FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
catalynn
catalynn  •  29 Mai 2017, 21:10

Eh, sa mai ziceti acum ceva de jjjiji, mânca Țuțea pe pâine! :-))))) Posibil ca citatul cu pricina sa fi fost scrijelit chiar de maestru pe peretele vreunei celule in care s-a "recules" si parintele spiritual al fcsbistilor :-))))

ando89
ando89  •  29 Mai 2017, 19:57

Bey jijică, fii atent ce spui de il presidente, că imediat trimite cinci bodyguarzi după tine cu o mașină cu portbagaj spațios:))

mioriticul
mioriticul  •  29 Mai 2017, 19:52
Postat de balauru48 pe 29 Mai 2017, 18:37

Daca a ajuns unul ca Becali sa dea citate din Petre Tutea...............................................................

Te miri ce se invata in ziua de azi prin puscarii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează