FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Becali îl atacă pe Burleanu: "Două hotărâri prin care a distrus fotbalul! Nu îi poate prosti pe oameni cum face PSD-ul"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 17:06

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a atacat din nou pe Răzvan Burleanu, președintele FRF, și l-a lăudat pe Ionuț Lupescu, cerând ca acesta să fie votat la șefia Federației.

" Răzvan Burleanu a distrus fotbalul prin două hotărâri. L-a pus pe Daum la națională, un om de nimic, și a adus un șef străin la CCA, care stă în Grecia. 

Burleanu trebuie să știe un lucru. La fotbal nu e ca la politică. Nu poate face o structură mafiotă, așa cum a făcut PSD-ul, care ia voturi de la săraci și de la cei care sunt neștiutori. La fotbal, Burleanu nu poate manipula voturile prin avantaje minore, ca o vacanță sau bani de mingi. Oamenii îi vor lua banii și nu îl vor vota. Nu sunt proști. Bine, nu sunt nici foarte deștepti, sunt medii.

Dacă nu îl votăm pe Lupescu și dacă nu iese, ne merităm soarta. Vine un om care pleacă de la UEFA, care își dă demisia și lasă o carieră unde câștigă bani, pentru a veni să facă ceva. Dacă nu îl votăm, atunci suntem oameni de nimic. Cum să nu îl votăm în detrimentul lui Burleanu? Toată suflarea fotbalului și toți oamenii politici trebuie să-l susțină pe Lupescu", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: N-a mai rezistat! Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Iorgulescu: "Am convocat Adunarea Generală!" » Planul din care o exclude pe Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
zica10hagi
zica10hagi  •  13 Februarie 2018, 12:05

a intrat pe felie si GIGI :))) Cum fac ei mah dragii de ei coalitie . Sa fie uneala intre regate si palate , mai ceva ca in Urzeala Tronurilor . Generatia 4G vine la putere . Forta nea GIGI , baciu Gica , *** Gica si papu Giovani ! Z'baneazda maiiiii !!! Forzza ragazzi ! Mama lor de romani prosti ! Mereu condusi de prosti , inculti , *** sau machedoni !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1015734668482012
Miron George  •  13 Februarie 2018, 01:16

FCSB e un club nou în România pentru mine ,ca Rapidist toată stima pentru investitorul Gigi Becali ar trebui încă 20 ca el pentru fotbalul Românesc.în ce constă steaua bucuresti acest club a dispărut odată cu partidul comunist în anul 1998.

584084915065466
Andrei Olaru  •  12 Februarie 2018, 21:45

Pana și Becali a înțeles cum e cu grupul infracțional organizat numit PSD. Vorba lui, și nici măcar nu e prea deștept.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează