FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Boloni nu e convins că Budescu poate avea succes în Qatar: "S-a dus la o echipă oarecare"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 19:05

Ladislau Boloni, fostul antrenor al lui Al Khor, a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu la Umm Salal şi despre şansele sale de a se menţine la un nivel înalt.

"Cîţi ani are Budescu? 27? Va depinde de el. Sub nici o formă Umm Salal nu este un club puternic, nu e un club fanion al Qatarului. Este o echipă oarecare.

Nu o să devină Maradona şi va fi destul de greu să îşi menţină nivelul. Totul în jurul lui se va schimba şi depinde numai de el dacă va juca la acelaşi nivel ca în ţară", a spus Ladislau Boloni la DigiSport.

Umm Salal ocupă locul 5 în Qatar şi se află la 19 puncte de primul loc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
syl_21
syl_21  •  21 Ianuarie 2016, 21:19

pai daca nu s-a dus la fcsp, e normal sa-l critice sau nu-l vada cu ochi buni. bine ca boloni a avut el echipe puternice in qatar, de la coada clasamentului..

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2016, 20:48
Postat de iacobeusebiu pe 21 Ianuarie 2016, 19:38

Pastrati-i sarmalele calde, ca nu dureaza mult si o sa-l dea aia de prost si o sa se bata niste fraieri de la echipele din tara sa-l ia de bun....!

Budescu a calificat Nationala.

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  21 Ianuarie 2016, 20:38

el oricum e un jucator oarecare... :)) avand in vedere ca a avut oferte doar de la arabi...doar Becali il vedea un zeu al fotbalului!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează