FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROPUNERE

Mesaj pentru FRF: „Am vorbit cu Boloni și vrea la națională!” » Salariul dorit pentru a accepta postul de selecționer

Impresarul Giovanni Becali (69 de ani) susține că Ladislau Boloni (68 de ani) este dispus să accepte postul de selecționer al primei reprezentative.
Impresarul Giovanni Becali (69 de ani) susține că Ladislau Boloni (68 de ani) este dispus să accepte postul de selecționer al primei reprezentative.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 08:49 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 09:02

Impresarul Giovanni Becali (69 de ani) susține că Ladislau Boloni (68 de ani) este dispus să accepte postul de selecționer al primei reprezentative. 

Federația Română de Fotbal este în căutarea unui selecționer. Primii doi antrenori aflați pe lista lui Răzvan Burleanu, Gică Hagi și Răzvan Lucescu, au declinat ofertele, după cum era de așteptat, ținând cont de situația lor contractuală. Primul, patron la Farul, iar cel de-al doilea cu un salariu uriaș la PAOK

Acid la adresa lui Rădoi: „Angajarea lui a creat profilul de selecționer: fără BAC şi salariu de 120.000 euro”
SELECȚIONER
Acid la adresa lui Rădoi: „Angajarea lui a creat profilul de selecționer: fără BAC şi salariu de 120.000 euro”

Giovanni Becali crede că a găsit o variantă sigură. Spune că Ladislau Boloni ar accepta provocarea, dar că dorește un salariu consistent, de cel puțin 25.000 de euro lunar. Antrenorul în vârstă de 69 de ani mai are un avantaj. Este liber de contract în acest moment, după despărțirea de Panathinaikos.

Giovanni Becali: „Boloni vrea să vină la națională!”

„Pe Mircea Lucescu să-l uităm. Hagi era cea mai bună variantă, dar nu poate lăsa Farul în situația asta niciodată! Dan Petrescu s-a băgat iar la CFR. Nu cred că Olăroiu se sacrifica să vină la națională pe 15.000 de euro, îi cădeau tresele! Probabil tot dintre cei tineri. Mutu poate fi o variantă. Oricum Burleanu a jucat la loterie cu naționala până acum.

Și Boloni e o soluție, chiar am vorbit cu el. Vrea să vină la națională, dar nu poate pe 15.000 de euro. E nevoie de măcar 25.000 pe lună și mi-e greu să cred că Federația vrea și poate face efortul ăsta financiar. Deci, Boloni sigur ar veni!”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik

10%dintre votanții sondajului lasat de GSP.ro cred că Ladislau Boloni este antrenorul potrivit pentru echipa națională. Clasamentul este condus de Mircea Lucescu, cu 19 procente

CV Ladislau Boloni

  • Statut: liber de contract din mai, când s-a despărțit de Panathinaikos
  • Vârstă: 68 ani
  • Vechime ca antrenor: 27 ani
  • Performanțe: titlu, Cupa, Supercupa Portugaliei (Sporting); titlu, 2X Supercupa Belgiei (Standard); Cupa Golfului (Al Jazeera)
  • A mai fost selecționerul României între iulie 2000 și iunie 2001
  • Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea

DEZBATEREA ZILEI » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale?

Citește și alte știri despre echipa națională: 

MM râde de întâlnirea Burleanu - Răzvan de la Salonic » Două „scenarii” avansate în direct de managerul FCSB

Răzvan Burleanu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Lucescu » Ce le-a zis jurnaliștilor greci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1889915207896964
Ion Vizante  •  25 Noiembrie 2021, 23:12

A mai fost antrenorul Nationalei in 2000-2001 , dar a parasit-o la prima oferta mai buna, Sporting. Atunci se putea califica la Mondial in 2002 si putea face istorie acolo. Dar si-a vazut de interesul lui . Acum vrea iar sa faca la fel . . Antrenor Romania ..cota..oferta...paaaa ...cum spunea Balaci de C. Teasca..i-a pacalit pe unii conducatori de doua ori

dinamo100
dinamo100  •  25 Noiembrie 2021, 20:30

Boloni e antrenor bun, cu experienta, insa nu te poti baza ca nu pleaca la un moment dat asa cum a mai facut odata.

csaba
csaba  •  25 Noiembrie 2021, 19:52

Asta este numai ungur să nu fie, ospun din propria experiență, așa celmai bun va fi drogatul de mutu, ce a realizat și de la craiova a fost dat afară și e bun de selecționer, hai să fim serioși, la noi nu-i bun nimeni cu caracter!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close