FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURNEU AMICAL

Brazilia - România se joacă la ora 3:50. Nu s-a stabilit încă cine va televiza meciul

Mutu&Co vor pleca spre Brazilia a doua zi după meciul cu Bosnia
Mutu&Co vor pleca spre Brazilia a doua zi după meciul cu Bosnia

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 18:40

Federaţia Română de Fotbal a definitivat programul echipei naţionale pentru turneul din America de Sud, unde lotul naţional va pleca în 4 iunie, a doua zi după meciul cu Bosnia-Herţegovinia, din cadrul preliminariilor Euro-2012.

Decolarea este prevăzută, de pe aeroportul Henri Coandă, la ora 18.15, la bordul unei curse de linie, spre Frankfurt. De acolo, cu o altă cursă de linie, se va zbura spre Brazilia, urmând a se ateriza la Sao Paulo la ora 5.25 (ora locală) a zilei de 5 iunie. Cazarea a fost stabilită la hotelul Sheraton WTC din metropola braziliană.

În aceeaşi zi va avea loc un antrenament, în incinta bazei sportive a clubului Palmeiras. A doua zi, de la ora 18.00, se va desfăşura antrenamentul oficial, fie la baza grupării Palmeiras, fie pe stadionul Pacaembu, unde va avea loc, la data de 7 iunie, de la ora 21.50 (ora 3.50 a zilei de 8 iunie, în România), primul amical, contra reprezentativei similare a Braziliei.

În ziua de 8 iunie, la ora 9.10, echipa naţională va decola spre Asuncion, unde va ateriza la ora 10.10, urmând să se cazeze la hotelul Resort Yacht & Golf Club. Antrenamentele sunt programate pe terenul din incinta complexului, cu excepţia celui din 10 iunie, care ar putea avea loc pe stadionul fixat drept gazdă a meciului amical Paraguay - România (Defensores del Chaco din Asuncion, 11 iunie, ora 16.00, adică 23.00 - ora României).

Pe 12 iunie, delegaţia României va decola din Asuncion la ora 11.20, urmând să aterizeze la Sao Paulo la ora 15.00. După aproape trei ore şi jumătate, la ora 18.25, va urma îmbarcarea într-un alt avion, cu destinaţia Frankfurt, unde se va ateriza la ora 10.55 a zilei de 13 iunie. La ora 14.10, va surveni decolarea spre Bucureşti, unde se va ateriza la ora 17.25.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ravanelly
ravanelly  •  05 Mai 2011, 20:34

pai lucica trebie sa fuga rapid dupa ce va pierde cu bosnia pt ca va trebui sa se ascunda. apoi trebuie sa mearga mandru in brazilia mandru si linistit dupa performantele lui la nationala. tot mandru si linistit o sa se intoarca dupa ce ne da brazilia 8-0. frf a ales cel mai prost moment din istorie sa joace cu brazilia. o sa fie o pata de rusine in eternitate. cu lotul si antrenorul pe care il avem vom suferi poate cea mai urata infrangere din istorie. o sa ne rupa brazilieni. doamne ajuta-i pe romani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează