FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA, MIERCURI, ORA 3:50, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Brazilienii au vîndut toate biletele pentru amicalul cu România, meciul de retragere al lui Ronaldo

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 11:52

Meciul amical dintre Brazilia şi România a născut un interes destul de mare în Ţara Cafelei. Deşi fotbaliştii români nu au avut parte de o primire spectaculoasă, partida de mîine dimineaţă este aşteptată cu nerăbdare de suporterii brazilieni.

Ziariştii de peste Ocean anunţă că biletele pentru meciul cu România s-au vîndut aproape în totalitate, iar doritorii mai pot pune mîna pe ultimele 1000 de tickete online, la preţul de 150 de euro (340 de reali). Asta înseannă că Stadionul Pacaembu, din Sao Paulo, va fi arhiplin la meciul de retragere al lui Ronaldo, adică vor fi aproape 38.000 de spectatori.

Meciul este unul special pentru fanii lui Corinthians, care nu au mai văzut naţionala jucînd pe stadionul lor de aproape şase ani. Ultima vizită a reprezentativei cariocas pe această arenă a fost în aprilie 2005, la meciul de retragere al lui Romario, cînd Brazilia a învins Guatemala cu 3-0.

Brazilia a jucat la finalul săptămînii trecute împotriva Olandei, într-o reeditare a sfertului de finală de la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Partida s-a disputat pe stadionul Serra Dourada, din Goias, în faţa a 37.000 de fani, şi s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează