FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN U 21

4 arbitri români vor oficia la Campionatul European Under 21. Omul care îl făcuse pe Gigi Becali să spună că iese din fotbal este pe listă

Foto: Horațiu Feșnic
Foto: Horațiu Feșnic

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 13:40 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 14:40

România va avea 4 arbitri la Campionatul European U 21 care se va desfășura în România și Georgia, în perioada 21 iunie - 8 iulie.

Pentru grupele A și C, care se vor desfășura în Georgia, la centru se va afla Horațiu Feșnic, care îi va avea ca asistenți pe Valentin Avram și Alexandru Cerei. De asemenea, la partidele care vor fi găzduite în țara noastră, Andrei Chivulete va fi arbitru de rezervă.

Rapid mai vrea un jucător de la FCSB » Tratative cu Gigi Becali
RAPID
Rapid mai vrea un jucător de la FCSB » Tratative cu Gigi Becali

Horațiu Feșnic, atacat de Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid

În aprilie, când FCSB a pierdut în fața celor de la Rapid 0-1, Gigi Becali l-a „mitraliat” pe Horațiu Feșnic după ce arbitrul ar fi trecut cu vederea peste mai multe intrări dure ale giuleștenilor. Patronul roș albaștrilor a spus în acea perioadă că se lasă de fotbal din cauza centralului clujean.

„Am 65 de ani și am ajuns să am 16 tensiunea din cauza lui Feșnic. Îți dai seama? I-am dat și lui mesaj. I-am aflat telefonul și i-am dat mesaj. Dimineață, la 7, m-am trezit cu el în cap. Eu mă sculam cu rugăciunea, acum m-am sculat Feșnic în cap, cu hoția lui!

Feșnic putea să spună «Bre nea Gigi, iartă-mă!». Aș fi zis «Bine, tată. Dacă ți-ai cerut iertare, înseamnă că chiar ai greșit». Nu a zis nimic! «Am greșit, nea Gigi, iartă-mă!». După ce distrugi oameni, măcar să spui iartă-mă. Dacă spui asta, ai scăpat de mine. Gata, bă Feșnic, ai scăpat. Nici măcar... Nimic. Îți dai seama”, spunea atunci  într-o conferință de presă Gigi Becali.

FCSB va transmite UEFA că patronul s-a retras din cauza lui Feșnic și caseta meciului. Ca să vedem dacă va mai putea arbitra. Ori ești prea prost, și atunci nu ai ce căuta, ori ești hoț. Nu mai pot! Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic! Cum să mai joci fotbal? Probabil a zis că nu poate da penalty, că e VAR. Dar le-a zis că-i lasă se joace dur.

Gigi Becali, Patron FCSB

Ulterior, patronul celor de la FCSB a povestit că Horațiu Feșnic i-ar fi cerut iertare printr-un apropiat.

„Și mi-a răspuns. Feșnic mi-a răspuns prin cineva. Mi-a spus «Să mă ierte. Nu pot să-i răspund. Dar îl înțeleg. Să mă ierte. Înțeleg perfect ce a făcut». Mi-a zis că înțelege. A spus că nu poate răspunde. Eu eram prea supărat. Sunt și eu om. I-am dat mesaje. Dar mi-a răspuns cu pace. Mi-a răspuns cu pace. Așa trebuie, să răspunzi cu pace. M-am ușurat după ce mi-a zis să-l iert”, a povestit atunci Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.”

Emil Săndoi impresionat de adversarii de la Euro 2023 U21: „Spania e cea mai titrată”

Săndoi este avizat de forța adversarilor: "Avem un joc extrem de dificil, cu Spania, cea mai titrată echipă, cu cele mai multe titluri europene la Under 21. Apoi întâlnim doi adversari, Ucraina și Croația, care produc jucători pentru campionate din străinătate. Trebuie să fim conștienți că la un turneu final toate echipele au o valoare ridicată. 

Emil Săndoi face un apel către suporterii români: "Nu pot să uit suportul fanilor români la turneul final din Italia. Îmi doresc ca atmosfera să fie și mai frumoasă, pentru că jucăm pe teren propriu. Avem mare nevoie de sprijinul publicului. Așteptăm suporterii în număr cât mai mare în tribune, să ne încurajeze necondiționat".

Cum arată grupele la Campionatul European U21

  • GRUPA A: Georgia (gazdă), Belgia, Olanda, Portugalia;
  • GRUPA B: România (gazdă), Ucraina, Croația, Spania;
  • GRUPA C: CehiaIsrael, Anglia, Germania;
  • GRUPA D: Norvegia, Elveția, Italia, Franța.

Programul României la Campionatul European U 21

  • Miercuri, 21 iunie-  21:45  România – Spania (Stadionul Ghencea, București)
  • Sâmbătă, 24 iunie- 19:00  România – Ucraina (Stadionul Ghencea, București)
  • Marți, 27 iunie- 21:45  Croația – România (Stadionul Ghencea, București)

Citește și alte știri:

Marea vânzoleală în Superligă » Care e situația antrenorilor, înainte de startul sezonului: o singură necunoscută

The Athletic anunță: „Zero șanse pentru Arabia Saudită! Messi, 50% între Inter Miami și Barcelona”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
flo990
flo990  •  08 Iunie 2023, 00:32

Suspendat pe termen nelimitat, revenit dupa 3 etape si acum mai primeste si meciuri aici. De-aia e fotbalul romanesc unde e, ca sunt promovati baietii care "coopereaza".

soimiisibiu
soimiisibiu  •  07 Iunie 2023, 22:02

După FAPTA acum primește omul RĂSPLATĂ.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Iunie 2023, 17:10

...niste arbitri de toata jena ...sigur ne vor face de ras...dar presa *** din Ro ii va ridica in slavi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează