FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Budescu reacționează după ce nu a fost convocat: "Mă depășește decizia"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 12:34

Constantin Budescu nu a fost chemat la națională pentru meciurile cu Lituania și Spania de la finalul acestei luni. Fostul jucător al Astrei nu înțelege decizia selecționerului. 

"Sunt foarte dezamăgit, nu mă așteptam la asta, mai ales după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Sincer, încerc să găsesc o explicație pentru faptul că nu am fost convocat,dar nu reușesc.

Poate sunt rațiuni care mă depășesc, dar, pentru mine este, repet, o mare dezamăgire. Echipa națională a fost și rămâne un obiectiv pentru mine. Cred că orice jucător din lumea asta își propune să fie convocat la naționala țării sale.

Știu că meciul cu Lituania se joacă la Giurgiu, ar fi fost o provocare în plus pentru mine. Despre meciul cu Spania, inutil să mai vorbesc, nu joci în fiecarezi contra campioanei europene. Citesc și eu site-urile din țară și am văzut că s-au epuizat biletele.

Acum, asta e. Sâmbătă am primul meci oficial, trebuie să mă concentrez pentru debutul în campionat, deși nu-mi va fi deloc ușor" a declarat Constantin Budescu conform Mediafax.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
gicab
gicab  •  09 Martie 2016, 08:20

Parerea mea e ca a fost pedepsit pebtru faptul ca nu a samnat cu Fcsb

mandpv964
mandpv964  •  08 Martie 2016, 20:00

Pai trebuie sa joace toate cazaturile sa le mai creasca pretul! Mai cu presa de doi leí, mai o convocare la nationala si uite -asa, pac -pac, mai vinde si ciobanul ceva! Si nu numai razboinicur luminii, mai sunt si ceva caricaturi pe lay dínamo.

ares123
ares123  •  08 Martie 2016, 19:56
Postat de conasu_boeru pe 08 Martie 2016, 15:10

In afara de Stanciu si Enache nu merita niciunul , cat i-ar forta clica becaliano-prodano-ducadulapo-argat(ealo)-memelo-regheblato !

Asta cam asa e, dar nici voi nu stati mai bine.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează